hvordan å lære å tegne våpen

hvordan å lære å tegne våpenGuns er skytevåpen med en historie som går tilbake flere hundre år. Denne historien begynner med Kinas oppfinnelsen av kruttet i det niende århundre. Enheter som brukte krutt til å kaste et prosjektil ble oppfunnet i det 12. århundre. Tre hundre år senere, den første personlige skytevåpen at vi skulle kjenne igjen i dag som våpen dukket opp i Europa. Revolvere-våpen som kunne holde mer enn en kule-weren't oppfant fram til begynnelsen av det 19. århundre. En senere utvikling inkluderte semi-automatisk våpen, et våpen som ikke krever at pistolen er brukeren å kuk en hammer for å forberede neste runde.
en
Tegn et rektangel på papiret med følgende kjennetegn: Den firkanten er minst tre inches høy, med en høyde 1 og 3 /4 ganger bredden. Dette rektangelet er den grunnleggende formen på gun grep, i fra siden
2
Shape grepet. . : Lag to merker på øvre og nedre kant av grepet rektangelet. Det første merket er på rektangelets øvre kant, en fjerdedel av rektangelet bredde, målt fra kanten rett ende. Det andre merket er på rektangelets nederste kant,. En firedel av rektangelet bredde, målt fra kanten venstre ende.
3
Koble den første merket med nederste høyre hjørne av den opprinnelige rektangel. Koble den andre merket med den øverste venstre hjørne av den opprinnelige rektangelet
4
Begin dannet gun's fat. . : Tegn et rektangel med rett kant samkjøre med Trinn 1 er høyre kant. Dens lengde er 1,5 ganger høyden på trinn 1's rektangel og høyden er litt mindre enn en fjerdedel av lengden.
fem.
Form fat ved forvrenger venstre og høyre kant av fatet's rektangelet. Flytt den venstre kanten nederste punkt litt til høyre og høyre kant øverste punkt litt til venstre med samme beløp
6
Begin dannet avtrekkerbøyle ved å plotte følgende punkter:. . Den første er litt venstre for midtpunktet i Pistolløpsekvensen's nederkant. Den andre er litt over midtpunktet av grepet rektangelets venstre kant. Det siste punktet er litt over skjæringspunktet for en vertikal linje trukket gjennom punkt 1 og en horisontal linje gjennom punkt to.
7.
Connect poeng 1 og 3, så nr. 2 og 3 fra trinn 6. Dette danner avtrekkerbøyle omrisset. Fullfør avtrekkerbøyle ved å tegne to nye linjer inne i omrisset. Den første er parallell til vakten vertikale kanten og litt til høyre for den. Det andre er parallell med den nederste kanten og litt over det.
8.
Fullfør pistolen ved å danne sitt trigger. Tegn en delvis månesigd med toppen sentrert på avtrekkeren vakt øverste kant. The Crescent er koniske bunnen lå litt til venstre for dette punktet, midtpunktet av rommet inne i avtrekkeren vakt.

Andre artikkelen

 • hvor å bevare vintage postkort
 • hvor å snu en mynt
 • hvordan å kjøpe en revolver
 • hvordan du enkelt perserve og lagre spesielle fat og skåler
 • hvordan å samle rifler
 • hvordan å delta på san francisco wondercon
 • hvordan å få gode tilbud på loppemarkeder
 • hvordan å lese sigar anmeldelser
 • hvordan å samle vintage disney leker
 • hvordan å samle fjær fugl bilder
 •