hva du vet om spray maling våpen

hva du vet om spray maling våpenMaling sprøytepistoler og spredere er svært allsidige verktøy. De gjør maleri vanskelige overflater som akustiske popcorn tak et blunk. Paint utsiden av huset ditt i en helg i stedet for å ta kjedelige uker å få jobben gjort. Ingenting rivaler en spray pistol i å oppnå en speilblank perfekt finish på trim, dører og skap. På den annen side, ingenting kan være mer frustrerende enn å ha spray riggen lekkasje, tette opp og bryte ned ofte på jobben. De fleste sprøyta og spray pistol funksjonssvikt kan forebygges ved å forstå hvordan de virker og ved forsvarlig vedlikehold og renhold.

Sprayer Typer

Det finnes tre grunnleggende typer sprøyter. En konvensjonell sprayer atomizes maling med komprimert luft og sprayer atomized fan av maling på overflaten. Konvensjonelle sprøyter er ikke lenger så vanlige, siden høytrykkssprøyter kom på markedet, som gjør at brukeren høyere effektivitet med mindre maling overspray og avfall. Høytrykkssprøyter er den klart vanligste typen som brukes til boliger og kommersielle maleri. HVLP (høyt volum lavt trykk) spredere bruker lavt trykk til nettopp direkte maling på selv de mest intrikate overflaten med svært lite overspray eller maling avfall. HVLP sprøyter brukes vanligvis for automatisk maleri, trearbeid, skap og industrielle applikasjoner.

Spray Gun og Tips Typer

Hver type pumpe krever en bestemt spray pistol, som gjør at malingen til å bli matet fra en slange, gjennom pistolen og kastet ut fra dysen. Hundrevis av typer og modeller av spray våpen er tilgjengelig for både generelle og spesielle bruk. Sprøytepistoler brukt til boliger og kommersielle maleri er vanligvis i stand til sprøyting både lav viskositet produkter som beis og lakk til tykkere materialer som blokkerer fylle mur maling. En heavy-duty stempelpumpe høytrykkssprøyte er nødvendig for sprøyting tykk maling, de fleste lette modellene er ikke i stand til å skyve tykk maling gjennom systemet
Den type dyse er avgjørende for problemfri, glatt program. . En slitt eller feil størrelse spissen vil føre spytter, løper, tresko og drypper. Most spray tips er utpekt av en tresifret kode. Det første sifferet er halvparten av bredden på malingen fan i inches, og de to siste sifrene er åpningen størrelse i tusendeler av en tomme. En 211 tips vil spray en 4-tommers fan av lav viskositet materiale, for eksempel flekker, fra en 0. 011 størrelse hårsekkene. En 615 tips sprayer en 12-tommers fan av tykkere, grovere latex maling. Et tips kan vare fra 30 liter til over 100 før du trenger utskifting, avhengig av grovheten av materialet og presset brukes til å sprøyte den med.

holde den ren

Inside hver spray rigg og spray pistol er dusinvis av bevegelige deler, laget for å fungere til meget nøyaktige toleranser. Å gjøre dem vare lenger, stamme all maling før du kjører den gjennom en sprøyte. Selv rett ut av en forseglet bøtte maling, vil det være en opphopning av fine sandkorn og tørkede biter av maling igjen i silen. Disse kan score og ha på de bevegelige delene ganske raskt. Etter hver bruk, grundig skylle systemet og lagre det med white sprit for å holde delene smøres.

holde det trygt

Kraften av malingen som kommer ut av en sprøyte pistol er nok til å injisere materiale dypt inn i huden og vevet hvis utløst på nært hold. Hvis dette skjer, er det et medisinsk nødstilfelle, fordi maling kjemikalier kan nå indre organer. De fleste sprøytepistoler har tommel-opererte trigger låser for å hindre at de blir uhell utløses når det blir renset eller når den ikke er i bruk. Få i vane å låse den hver gang du slutte å male, selv for et par minutter.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre skjell kleskroker
 • hvordan å selge science fiction samleobjekter
 • Slik starter en våpen samling
 • retninger for buckyballs
 • hvordan bli en mørk hest tegneserier fan
 • hvordan området utleie i rifle scope arbeid?
 • der for å selge skrap gull
 • hvordan du lagrer antikke bilder
 • hvordan du søker etter skipsforlis
 • om pirat sverd
 •