designe et våpenskjold

designe et våpenskjoldByvåpenet ble opprinnelig brukt av krigere i kamp. Iført beskyttende rustning, var det vanskelig å si menn fra hverandre, slik at folk utviklet unike, fargerike symboler som de brukte på sine skjold eller surcoat slik at andre kunne identifisere dem. Til slutt ble kunsten foretatt for enkeltpersoner, familier, organisasjoner og nasjoner til å vise sine egne unike våpen

Shield

Den viktigste delen av et våpenskjold er skjoldet. Skjermen kommer i alle former, fra en enkel diamant, oval eller sirkel, til de mer tradisjonelle jakt Knight's skjold. Det kan være så enkelt eller så fancy en figur som du ønsker å gjøre det.

Skjermen kan skilles i deler, kjent som skilte felt. Linjene på partisjonen kan være diagonalt, vertikalt eller horisontalt. De kan være rett, sikk-sakk eller annen form. Du kan dele dine skjold i to eller flere deler. Se skiltes feltene ressurs nedenfor for eksempler.

Deretter velger fargene, kjent som "tinkturer," for hver del av skjoldet ditt. Tradisjonelle farger er rødt, blått, grønt, lilla og svart, men noen farger kan brukes. Du kan velge å bruke fargene til landet ditt, skolen eller klubb, avhengig av hva du vil at våpenskjold å si om deg.

Slutt, velger symboler for skjold, kjent som "kostnader. " Velg en kostnad som sier noe spesielt om deg. Det kan være et dyr, plante, tre, religiøst symbol, musikalsk instrument, eller noe annet som du føler representerer noe om hvem du er, eller hva din familie eller organisasjon er hvis du utformer et våpenskjold for en gruppe. Du kan sette en i hver partisjon, eller en stor kostnad som en sentral figur. Se prisene ressurs nedenfor for en liste av felles symboler og deres betydning, eller lage dine egne.

Helm og Crest

Over skjoldet er vanligvis tegnet et symbol på et ror eller annen form for hodet gear. Riddere kan bruke hjelm, kan royalty bruke en krone, kan en lordly gentleman bruke en Chapeau. Velg et roret og senter den direkte over skjoldet.

Over roret er toppen. Disse er fancy ornamentale objekter, for eksempel en plume, som kommer ut av toppen av roret.

Mantle, Krans, Tilhengere og Motto

Alle disse elementene i et våpenskjold kan utelates. Ikke la dem bare for å ha dem der, plassere dem der hvis du føler de legger til design eller betydningen av byvåpenet.

Kappen representerer en klut slitt over en ridder hjelm, og er vanligvis plassert for å komme ut fra bak hver side av skjoldet og roret. Det ser ut som en vridd og buet stykke flytende stoff.

The krans, noen ganger kjent som Torse, ligner en vridd tau med seks seksjoner. Den er plassert som en partisjon mellom roret og kam.

Supportere er design som flankerer skjold på hver side, som om de var å støtte det. De kan være bilder av mennesker, dyr, fantasi skapninger, eller leafy design.

Mottoet er skrevet over et bilde av en smal rull med papir som henger enten over eller under design. Dette kan være et personlig motto, eller en familie motto. Det bør være en kort setning som, som alt annet i våpenskjold, har betydning for deg.

Andre artikkelen

 • Slik starter en lokkedue samling
 • Slik får du små interessert i å lære om blader.
 • hvordan å selge en Remington
 • hvordan å samle Dragon Ball Z-kort
 • hvordan å samle Godzilla leker
 • hvordan man kan kjøpe leketøy soldater rimelig
 • Slik starter en fyllepenn samling
 • hvordan å samle krig memorabilia
 • hvordan egne ulver i colorado
 • hvordan å jakte og samle agates
 •