hvordan å lage en rifle lager

hvordan å lage en rifle lagerEn rifle er et populært våpen brukt til jakt, og som er avfyrt fra skulderen. Den delen som kommer i kontakt med skulderen kalles en aksje, men er også noen ganger referert til som buttstock eller skulderen lager. Rifle er en bestemt type våpen nettopp på grunn av bestanden. I utgangspunktet gir rifle lager en fast støtte for våpenet, og dermed forbedrer sine mål og den generelle ytelsen. Hvis du er eier eller samler av rifler, kan det være lurt å lære å lage egendefinerte aksjer.

Du trenger:
målebånd
. Klut.
Tre bord (valnøtt).
Elektrisk sag.
Plexiglass.
Båndsag.
Meisel.
Sandpapir.
Metal lager hardware.
Wood primer.
Tre glans eller lakk.


en.
Identifiser din rifle og dens spesielle stil. Hvis du er ute etter å erstatte en gammel og utslitt rifle lager, kan du ganske enkelt kopiere design. Men hvis du ønsker å forbedre utseendet på riflen din, må du slå opp ulike nettsteder som omhandler lager design, slik at du kan velge en passende form og størrelse.
to.
Design og planlegge din rifle lager til minste detalj. Tegn design for å se hvordan det vil etter hvert se ut når du er ferdig, og velge type skogen også. Merk at veden du velger for bestanden må være av høyeste kvalitet, bortsett fra å være hardt, robust og sterk. En av de vanligste typene av tre brukt for aksjer er valnøtt. Når du har planen og dimensjoner, kjøpe nødvendige materialer og samle alle de verktøy som er nødvendig. Husk at de viktigste dimensjonene er: lengde på trekk, slipp på kammen og slipp i hæl, opp og fell av og pitch.
tre.
Velg et bestemt tre bord som valnøtt eller andre typen du ønsker for din rifle lager. Sjekk veden på alle sider for å se om det er noen misfarging, knuter eller annen skade. Sjekk også mønsteret av tre korn, siden det må være sunn og, viktigst, spredt i retning av lengre dimensjon. Hvis du ikke kan se skogen korn klart, helle litt vann på brettet for å se det. Deretter raskt tørke av overflødig væske med en tørr ren klut, da veden må være helt tørr.
fire.
Lag en pleksiglass mal av design, og kuttet den med en sag. Så hold plexiglass mot tre bord og se gjennom det å se hvordan kornet er rettet og plassert. Fordi malen er gjennomsiktig, vil du kunne se hva den beste stillingen for bestanden er. Bruk en markør til å tegne rundt malen og merke stedet for å kutte bestanden.
Fem.
Kutt veden til ønsket lengde, etter kantene på merkede malen. Sørg for å legge en ekstra tomme eller to for styling og forming. Bruk en elektrisk sag for denne oppgaven, og sørg for å beskytte deg selv og andre mens du bruker den.
6.
Skjær den nøyaktige formen på malen ved hjelp av en bandsaw. En bandsaw er et elektroverktøy som kan oppnå finere og mer detaljerte skjæring, UT sørg for ikke å kutte innenfor linjene:. . Den slags ekstra fine arbeidet er best igjen for håndholdte snekring verktøy
7

Form aksjen inn i sin endelige form ved hjelp av en meisel og sandpapir. Behandle kantene og sidene med sandpapir og bruke et stemjern til å legge skygge linjer eller hva andre elementer du ønsker. Sørg for å oppnå en komfortabel og ergonomisk form av aksjen, som gir en sikker og fast passform og et stabilt grep også. Sjekk formen fra tid til annen i løpet av denne delen av prosessen slik at du kan kjenne det i hendene, og enda viktigere, på skulderen din. Sjekk aksjen mot rifla også. Nå er tiden inne til å foreta den endelige justeringer hvis nødvendig. Husk, må bestanden til å være fast og sømløst festet til rifla når den er ferdig.
8.
Fest metalldelen /hardware som til slutt vil bli montert til rifle. Bruk en meisel til å skjære stedet for metall-delen, og deretter legge den med sterke trelim og la den i en skrustikke for et par timer for å tørke og herde.
9.
Påfør lag tre primer og deretter la det tørke helt. På dette punktet, vil du kunne se skjønnheten i de tre korn og mønsteret mer tydelig.
10.
Avslutt rifle lager ved å bruke et lag med tre gloss eller tre lakk til overflaten. Bruk en fin, myk børste med naturlige fibre å anvende glans og sørg for å la ett lag tørke og herde før du legger en annen.

Tips og advarsler


 • Sjekk forskjellige utforminger og figurer du kan prøve for rifle, og ikke vær redd for å bli kreativ og kunstnerisk med rifla lager.
 • Tenk om å lage en rifle lager ikke bare av massivt tre, men fra laminert og epoxy med forbedret tre også. Dette alternativet blir mer og mer populært blant samlere rifle i dag.
 • Vær forsiktig når du arbeider med snekring verktøy og alltid ha solid beskyttende hansker, vernebriller og støvmaske.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å skille kobber fra messing
 • hvordan å lage en rifle lager
 • kan du kjøle sigaretter?
 • hvordan å samle ashton-drake dukker
 • hvordan å identifisere tysk øl Steins
 • hvordan å delta på Comic-Con i San Diego internasjonale
 • hvordan å samle spillkort
 • hvordan du blir en stein jakthund
 • ultimate lyssabel instruksjoner
 • hvordan finne sjeldne og collectible bøker
 •