Verdien av antikke Remington rifler

Verdien av antikke Remington riflerVerdien av antikke Remington er rifle avhengig av faktorer som for eksempel den generelle tilstanden til rifle, mengden av originale finish fortsatt på pistolen og rifla er brukbarhet. Når en bestemmelse av rifle tilstand er gjort, kan du bestemme verdien ved å henvise til

servicevennlighet

Jo mer operable riflen, jo større verdi. Undersøke rifle for helhetsinntrykket, tegn til korrosjon, metall slitasje, overflate pitting og brukbare deler. Bestem brukbarhet av deler av bedømme deres utseende og funksjonalitet. Hvis en del har ingen tegn på slitasje (slik som avrunding på den delen kanter), kan den delen som regnes som svært god til utmerket. Hvis den delen viser tegn på slitasje, men er fullt funksjonelle, kan det vurderes å være i god stand.

Fullfør Andel

Mengden av originale finish på Remington er rifle instrumental å bestemme dens verdi. Undersøke rifle og bestemme andelen av opprinnelige finish fortsatt på rifla.

lakkering

Gun verdier er delvis basert på mengden av fabrikk finish som fremdeles ligger på våpenet. Forsøk på å øke gun verdi ved omlakkering faktisk vil redusere verdien av rifle. Refinishing negerer den opprinnelige finish andelen som faktorer i pistolen verdi.

NRA Antique Våpen betingelser Standards

Bruk informasjonen fra inspeksjon av rifle og klassifisere rifle ifølge National Rifle Association (NRA) antikk skytevåpen tilstand standarder. Et skytevåpen i dårlig forfatning behov omfattende restaurering og utskifting av deler, har sterkt skadet metal, har slitt markeringer på overflaten, har en sterkt skadet lager og ellers er ute av funksjon. En pistol i god stand er bare i litt bedre form og enten er i drift eller kan lett fikses.

En pistol i god stand kan trenge noen mindre reservedeler, er litt rustne eller pitted, har lesbar merking, har en ripete eller reparert lager og er i orden. En antikk pistol anses å være i veldig god stand dersom den har alle originale deler (ingen av disse har over 30 prosent opprinnelige finish), en glatt metalloverflate, klare tegninger og en aksje som er bare litt skadet.

Hvis våpenet har alle originale deler, mer enn 30 prosent av sin opprinnelige utseende, klare tegninger og kun kosmetisk skade på lager, er det anses å være i fin stand. En pistol i utmerket tilstand har alle originale deler, over 80 prosent opprinnelige finish, svært lesbar merking og en aksje i perfekt stand. Den høyeste standard er fabrikk nytt, som er en pistol med alle originale deler, 100 prosent av sin opprinnelige finish og i ellers perfekt stand.

Blue Book Verdi

Når rifle tilstand og finish andel har blitt bestemt, se til "The Blue Book of Gun verdier" for å lære sin verdi. Selvfølgelig vil Blue Book verdi gir deg en veiledning av rifla er verdt, den sanne verdien av rifle er avhengig av hvor mye det er verdt til en individuell samler.

Andre artikkelen

 • hvordan man kan kjøpe og selge sports-kort
 • hvordan å samle valentines
 • hvordan å samle vintage jernbane rutetider
 • hvordan man kan kjøpe sjø glass
 • hvordan du lagrer vintage sy mønstre
 • hvordan du bruker Myntsamling programvare
 • hvordan skal by på en auksjon
 • hvordan å kjøpe en militærfly
 • hvordan du kjøper vintage baseball-programmer
 • hvordan man kan måle rim og meter i et dikt
 •