Refraktometer perle identifisering

Refraktometer perle identifiseringHver type stein har sin egen brytning indeksen, en måling beregnet med en Refraktometer. Instrumentet kan hjelpe deg å identifisere hva slags smykke eller stein du har

Refraksjon

Når lyset går gjennom et objekt, det svinger, eller brytes i en vinkel. Det endrer begge retninger og fart, og du kan måle brytning til å bestemme vinkel. Refleksjon er en annen måling av lys, som er lyset som spretter av overflaten av en perle. Hver gemstone har sin egen brytningsindeks, som er et tall som representerer den vinkelen som lyset brytes på for det gemstone. Du kan bruke brytningsindeksen til å identifisere ulike typer perler. Refraktorer måle refraktiv indeks opp til 1,81 regel, som kan ekskludere noen høyere steiner som diamanter.

Birefringence

Materialer med en krystall gitter formasjon kan fremvise birefringence. Dette betyr at som lyset passerer gjennom perle, deler den, og én del brytes, mens den andre går rett gjennom. Et eksempel på en perle som ville vise dette ville være kvarts. Nesten alle refraktometre kan måle dette, som vil gi en mer nøyaktig brytningsindeks for perle.

Brytningsindeks

Den brytningsindeks er en beregning som involverer både hendelsen vinkel og refraktiv vinkel. Hendelsen vinkel er lysets vinkel som den kommer inn i perle, og refraktiv vinkelen er vinkelen at lyset bøyer seg på en gang den er inne i perle. Forholdet mellom de to vinkler er lik brytningsindeks, som er forskjellig for hvert mineral.

Gem Identification

En Refraktometer tiltak brytningsindeksen av perle. Du bruker brytningsindeks flytende å fjerne luft mellom Refraktometer og perle slik at lyset passerer rett inn i steinen. Den Refraktometer skinner lyset gjennom steinen, og du kan se det på en skala gjennom okularet. Det er mange andre tester som avgjør type stein uten Refraktometer. Du kan teste hardhet, farge, og morfologi av steinen, som alle vil hjelpe deg å få en enda klarere bilde av hva du har.

Alternative Meters

I tillegg til refraktometre utlilized for perle identifisering, er det også perle filtre og refleksjon meter. Gem filtre er den minst kostbare. Når du ser på en gemstone gjennom en perle filter, vil du bare se visse farger av lyset, noe som vil bidra til å identifisere steinen. Refleksjon meter måle refleksjon av steinen i stedet for refraksjon indeksen. Dette er mindre nøyaktig enn refraktometre, men er fortsatt svært nyttig for å identifisere edelstener. Endelig er det juvel testere som måler termisk ledeevne av steiner. Du kan bruke dem på flere typer steiner enn refraktometre eller refleksjon meter.

Andre artikkelen

 • hvordan prisen depresjon glass med mønster
 • Hvordan kan jeg lage en trebuchet gå 100 meter i luften?
 • hvordan du velger tegneserier online
 • lekebiler som blir til monstre
 • hvordan finne brukte hagler til salgs
 • 标题
 • Slik finner gratis tegneserier
 • hvordan man kan kjøpe og selge brukte bøker
 • Verdien av antikke Remington rifler
 • hvordan å samle vintage duker
 •