hvordan å kjøpe en sigar som en gave

hvordan å kjøpe en sigar som en gaveVerden av sigarer kan ta et helt liv å forstå, så det bare er fornuftig at du ser på denne verden fra utsiden kan være overveldende. Hvis man røyker sigarer, kjøpe ham den perfekte gaven kan være ganske utfordringen. Nøkkelen til å lykkes i denne jakten på den store sigaren gaven er å vite det nøyaktige smaker av hvem du kjøper for. Sigarer er ikke jeans, det tar mye mer enn å finne riktig størrelse for dem å passe rett
en
. . .
Finn ut hva han liker.
Dette er det beste stedet å begynne. Det er ikke godt nok å bare vite et navn merke, imidlertid. For eksempel, vet han liker Monte Cristos vil ikke gjøre mye godt, men hvis du vet han elsker Monte Cristo white label Churchill, har du en god byggestein av informasjon. Selvfølgelig, hvis du allerede visste dette, har du sannsynligvis ikke ville være å lese min artikkel.
To.
Finn en god butikk.
Dette er virkelig en lidenskap business, og noen gode sigar butikken vil bli drevet av folk som elsker det de gjør. Hold deg unna disse hjørnet butikker i kjøpesentre som selger et par sigarer sammen med hookahs og dårlig gravert flasker ved siden av magasinet rack. Se online for nærliggende butikker, eller gjøre litt detektivarbeid og finne ut hvor din mann vanker.
Tre.
Spør arbeiderne.
Som jeg sa, disse menneskene elsker det de gjør. Sjansen er når du går i butikken, vil de bli puffing bort på en stogie selv, noe som betyr at de er hele tiden oppdatert med sigarer de selger. Hvis du forteller dem din mann elsker en bestemt røyk, vil de gjerne vise deg en rekke sigarer lik smak sine og gi anbefalinger om hva annet han kan like. De kan også vise deg en boks av hans favoritt sigar-Jeg kan garantere deg noen røyker ville bli ekstatisk om han fant at under treet julen morgenen
4
Husk, dyrt gjør. . ikke alltid betyr bra.
Det er ikke nødvendig å kjøpe den dyreste sigaren i butikken, med mindre du liker å kaste bort penger. For ikke å si alle dyre sigarer er crap, men for hver 20-dollar sigar er det et dusin røyker under 10 dollar verdt lik behandling. For eksempel, i den nyeste Cigar aficionado, i 20 dollar. 60 Partagas 160 var i bunnen 3 vurdert sigarer i sin kategori, hvor nummer en sigar var en 601 Habano, som koster kun $ 6,50.
Fem.
Ikke vær en sucker for emballasje.
Noen sigar butikker kan ha pre-pakket samplere eller tilbud som angivelig spare deg penger. Unngå disse "tilbud" fordi det vanligvis en grunn bak dem. Det kan være lettere å gå inn og kjøpe 5 av kjente merker sigarer i en sampler sett, men kvaliteten på disse røyker vil mer enn sannsynlig lider. Butikken kan ha funnet noen esker fulle av blindgjengere, og de setter dem sammen med en hyggelig pris kutt for å få dem ut av butikken hender. Jeg vet det høres hyklersk å gå fra å si hvor store folk på sigar butikker er til hvordan de vil prøve og skru deg over som dette, men husk de er fortsatt å drive business.
6.

Ta en titt på sekunder, eller "J R Brand" sigarer.
Kanskje den personen du kjøper for allerede har et overskudd av alle hans favoritt sigarer, eller han bryr seg mer om kvantitet, ikke kvalitet. Mengden av sekunder eller J R sigarer du får for bare noen få dollar er forbløffende. Dette kan være en fin måte for din spesielle røyker å fylle sin humidor med sigarer for venner, eller et billig alternativ til å kjøpe ham dyrt sigaren du ikke har penger til. J R gjør kopier av populære røyker på markedet til en lav pris. Kvaliteten er ikke så stor som den merkesigarer de er imitere, men det er likevel unektelig bedre enn å kjøpe ham noen Philly Blunts.
7.
Se på sigar tilbehør.
Hvis din kjære allerede har en perfekt samling av stogies, kanskje det er en god tid for å kjøpe ham noe annet. Hvis han ikke allerede har en, høy kvalitet butan lighter eller kutter gjør en flott gave. Pluss-siden å kjøpe en gave som dette er en varig effekt. Uansett hvor mye penger du bruker på en sigar, vil alt brenne bort innen en time eller to. Men en god lighter eller kutter vil være ved din manns side i årene som kommer. Selskaper som Calibri eller Davidoff (som også produserer noen av de fineste sigarer rundt) gjøre høy kvalitet lightere og kniver som vil fortsette å lyse og skarpe i flere tiår.
8.
Vite hvordan du skal se etter kvalitet i sigarene du kjøper.
Når plukke ut sigarer, sjekke for konsistens i boksen. Hvis du plukke en sigar ut av en boks, ta en titt på den andre sigarer for å se om de har samme form, størrelse og farge, og total hvis alle sigar ser frisk ut. Det bør ikke ta mer enn et blikk til å merke noen advarsel tegn på at du kan være å kjøpe en lav kvalitet sigar. Du har sannsynligvis ikke vil kjøre inn i dette problemet, men det er fortsatt verdt å merke seg.

Andre artikkelen

 • hvordan å samle og selge vintage kameraer
 • gass airsoft rifle guide
 • hvordan å rengjøre og bevare lærinnbundende bøker
 • hvordan å treffe mål med en m2 maskingevær
 • hvordan å polere sverd
 • hvordan å bygge en travois
 • hvordan å samle disney pyntegjenstander
 • Slik skriver en pressemelding for en kunst mottak
 • hvordan å samle fulper keramikk
 • hvordan å samle reklame penner
 •