hvor å investere i gull og sølv mynter

hvor å investere i gull og sølv mynterInvestere i gull eller sølv mynter kan være en spennende og lønnsom eventyr. Imidlertid er denne typen spekulasjoner ikke for svak til hjertet! Vi starter med det grunnleggende i denne artikkelen. Gull og sølv er internasjonale varer som handelen på daglig basis. Verdien av amerikanske dollar, samt noen flyktige verden hendelser kan påvirke prisene. Daglig sitater på metaller er lett tilgjengelig på Internett (MONEX er en god kilde til informasjon). Selv bullion er ett valg, anbefaler jeg å utforske muligheten av felles dato U. S. gull eller sølv mynter, spesielt St. Gaudens $ 20 gullmynter. Dette er et godt alternativ til ordinære bullion kjøpe og kan gi noen numismatisk verdi

Du trenger:.
Internettilgang
. En kopi av u00ABRed Booku00BB (Yeoman) av U. MobiltelefoniS.
u00A0Mynter.
En bankboks.


en.
GOLD
Gold er et edelt metall som har vært grunnlaget for verdensøkonomien siden antikken. Grekerne og romerne preget gullmynter. Når den nye verden ble utforsket (og plyndret) av Spania ble spesielle mints etablert for å produsere spanske gull-og sølvmynter. Og USA har preget mynter av mange kirkesamfunn /metaller siden 1787. På 1800-tallet gull handlet til $ 20/oz. På begynnelsen av 1930-tallet var prisen festes på $ 35/oz. Deretter gjorde FDR administrasjonen det ulovlig for innbyggerne å eie gullmynter. Mange av dem var smeltet. Da det ble lovlig (igjen) om å kjøpe gull på midten av 1970-tallet var prisen ca $ 200/oz. I 1980 eksploderte den til $ 800/oz. for en kort tid. Mer nylig har krysset over $ 1000 barrieren og deretter trakk seg litt (i skrivende stund).
to.
SILVER
Silver er et rikt vare metal som har mange industrielle bruksområder. Det er også svært populær som en smykker element. Som i tilfellet av gull, sølv har en lang og sagnomsuste historie. For mange år byttet den på ca $ 1 per oz. På begynnelsen av 60-tallet prisen begynte å stige, og den amerikanske regjeringen ble tvunget til å endre sammensetningen av dimes, kvartaler og halv dollar. I 1980 sølv nådde $ 50/oz. grunn ville specualtion av Hunt brødrene og falt deretter kraftig til $ 5 per unse! Siden 2000 har det vært i etterspørselen og prisen nylig toppet på $ 20/oz. Veksten i asiatiske markedet, vil presset på den amerikanske dollaren og etterspørselen for sølv utvilsomt drivstoff interesse for dette metallet igjen.
Tre.
THE ST. GAUDENS $ 20 gullmynt
Designet av Augustus St. Gaudens i 1906 og preget 1907-1933, er dette generelt betraktet de vakreste mynt US Mint som noensinne er produsert! Den inneholder 1 oz. (97 prosent) rent gull legert med 10 prosent kobber. Det første året av problemet (1907) inneholdt en nydelig "High Relief" mynt som er ekstremt sjeldne og verdifulle. Mange andre datoer ble også produsert i små quantites. Det er imidlertid noen "vanlige" datoer (1924 P, 1927 P, og 1928 P) som kan kjøpes for litt over kostnaden av bullion! Merk: Et alternativ til "Saints" er Liberty Gold Coin. Men det er færre felles datoer i denne serien enn i 1904.
Fire.
Sølv dollar
Nesten alle har sett en sølv dollar! De var veldig populært i det gamle vesten og ble referert til som "cartwheels. " Blandingen av 0. 900 sølv var legert med kobber, som resulterer i en mynt inneholder nesten 1 oz. av 78 prosent rent sølv. Det er to grunnleggende typer: den "Morgan" Dollar som ble produsert fra 1878 til 1904 og deretter igjen etter ett år (1921) og "Peace" Dollar som var preget 1921-1935 med en pause 1929-1933. Morgan og Peace dollar sendt på mange år og kan kjøpes i lokale banker fram til 1963. Da prisen på sølv steg til $ 1. 29/oz. og leveranser av sølv dollar svekket. Mange var smeltet i løpet av 1980 sølv panikk! Den Casinoer i Nevada fremdeles brukt disse elskede myntene til slutten av 1960-tallet og deretter konvertert til poletter eller Eisenhower dollar i 1970.
fem.
GRADING TJENESTER
Dette emnet er dekket i en annen av mine artikler. Det er flere tjenester der ute, men jeg anbefaler PCGS eller NGC. Alle som er interessert i mer informasjon kan Google "mynt gradering," PCGS eller NGC. Det er best å kjøpe felles dato gull eller sølv mynter som er gradert MS 63/MS 64 (beste karakter er 70 MS, som er nesten umulig i en Morgan eller fred Dollar, så vel som i en St. Gauden's stykke). Innkjøp PCGS eller NGC "slabbed" mynter, da disse vil en høyere premie når den tid kommer til å selge dem. Anskaffelse av "rå" eller "løs" usorterte mynter er ikke en god idé, da det vil være vanskeligere å gjenopprette investeringen.

Tips og advarsler


 • Alltid shoppe rundt etter de beste prisene.
 • Common date "slabbed" gullmynter (63 MS, MS 64) vil handel på ca 15 til 20 prosent over bullion eller "spot" pris (64 MS er en bedre investering).
 • Common dato sølv dollar er best kjøpes i MS 64 eller MS 65 karakterer.
 • Inventory din oppkjøp merke årene, mints, typer og karakterer.
 • Hvis du har råd til MS 65 eller MS 66 karakterer, gå for det!
 • kjøper aldri mynter fra et TV Show forhandler eller et loppemarked!
 • ikke kjøpe mynter som er "slabbed" av andre (kjøter) gradering tjenester.
 • "Raw" mynter er vanligvis en "rå" deal, og du vil miste på de fleste børser!
 • Aldri holde noen edle metaller eller mynter i hjemmet ditt. En bankboks er relativt billig, og vil gi fred i sinnet.
 • Andre artikkelen

 • Slik finner kamskjell
 • hvordan vaske en håndlaget teppe
 • hvordan du kjøper livet-størrelse papp folk
 • hvordan å samle konkrete glass mønstre
 • hvordan å samle første utgave bøker
 • hvordan å undersøke en frimerkesamling
 • hvordan å auksjonere bort en platesamling
 • hvordan man kan kjøpe sjø glass
 • hvordan du lovlig selge en antikk pistol
 • hvordan å identifisere presset glass
 •