hvordan gjøre frø perlen blomster i hjemmelagde smykker

hvordan gjøre frø perlen blomster i hjemmelagde smykkerSeed perle blomster er en mer utfordrende beading håndverket som er verdt innsatsen. Opprinnelse i Frankrike hundrevis av år siden, var frøet perle blomster opprinnelig laget for hjem innredning som erstatning for naturlige blomster. Men, når det brukes i beaded smykker moter, perle frøet blomstene legge til en nydelig naturtro juvelen i garderoben din. Ved hjelp beading wire, kan frø perle design bli formet til mange arter av blomster fra tusenfryd til påskeliljer. Lær hvordan du oppretter en grunnleggende beaded blomst form som kan tilpasses på mange måter.

Du trenger:
Seed perler
. Fleksibel beading wire.
Green floral tape.
Liten tang (valgfritt).


en.
Trekk ut en lang lengde på smalsporet beading ledningen fra spolen og rette det meste av veien. Kutt ledningen fra spolen, pass på å la noen få meter av wire til å fullføre hele frøet perle blomst. Wiren kan være enten gull eller sølv farget, avhengig av din smak og den ferdige fargen på blomsten. Som en generell regel bruke sølv wire med kule farger som blått, og gull med varme farger som rødt.
to.
tråden rundt syv seedet perler på floral wire. Dette er senteret raden av blomst petal, og antall perler bør bestemmes av ønsket endelige størrelsen på blomsten selv. Tråd samme antall perler på den andre enden av ledningen og skyv disse to rader med frø perler ned til de er sammen.
Tre.
Igjen omtrent to inches av wire loop under to rader med perler. Ta tak i begge wire sider rett under to rader av perler og vri den sammen sikkert. Fortsett å vri ledningene sammen til det danner en stilk eller stamme. Dette vil være stammen for blomsten blad og vil bli brukt til å koble den til andre kronbladene å danne blomsten.
Fire.
Tvinn to åpne endene av wire sammen sikkert , like over to rader med perler. Deretter velger du ett av ledninger og tråden flere seedet perler på den. Det bør være noen flere perler her enn i den første radene som de må nå bunnen og skaper en behagelig avrundet form.
Fem.
Ta med denne beaded wire ned til stammen siden av blomsten blad. Pakk beading ledningen rundt stammen wire to ganger, rett under den første radene av perler. Vær sikker på at bladet radene er plassert tett sammen.
6.
Tråden samme antall perler på ledningen igjen og ta det opp den andre siden av perler blomst kronblad. Pass på å bruke like mange perler på hver side av bladet. Vri kabelen rundt den øverste på samme måte som du gjorde i bunnen. Gjenta disse trinnene, vekslende ledninger, til bladet når sitt ønsket størrelse.
7.
Lag så mange kronblad som blomst krever. En standard, begynnerkurs blomst kan ha fem kronblad. Når alle bladene er ferdig, samle wire stammer av alle bladene sammen og vri dem godt sammen. Bruk tang om nødvendig. Ordne av kronbladene slik at de ser naturlige ut. Om ønskelig, kan en stor perle eller en vridd wire med seedet perler på det brukes for blomsten sentrum.
8.
Bruk grønn floral tape til å pakke inn hele blomsten stammen sikkert. Fortsett innpakning direkte under spredning kronbladene, noe som gjør denne delen av stammen litt bredere enn resten. For inspirasjon, se på en ekte blomst, og hvordan den grønne strekker under kronbladene. Bruk ferdige blomst som håndverk dekorasjon, på en brosje eller moteriktig pin, eller feste den til en hår klipp for et vakkert hår tilbehør.

Tips og advarsler


 • Gjør går fra grønt frø perler til å gå med blomstene.
 • Pass på å ikke klemme wire eller lage tøffe svinger fordi det kan svekke den.
 • Andre artikkelen

 • Fenton glass guide
 • Slik finner Jefferson nickels som er verdt mer enn pålydende
 • Slik bestiller du frimerker
 • hvordan å samle Joan Rivers smykker
 • Forskjellen mellom gullbarrer og gullmynter
 • Slik nivå mantelen klokker
 • hvordan tjene penger på hobbyen din
 • hvordan å beregne verdien av en amerikansk
 • hvordan du rengjør en soloppgang skjell
 • sjeldne mynter fakta
 •