hvordan å sende døde blomster

hvordan å sende døde blomsterMens livet er vakkert, det finnes også de etter-nyanser i livet er skjemaer som kan være like tankevekkende. Er det ikke rart da at Townes Van Zandt ikke ville forlate denne verden uten å få sin dronning av undergrunnen, Susie, å sende ham død blomster hver morgen av posten. Til gjengjeld ville han aldri glemme å legge roser på hennes grav. Her er noen tips for å holde opp den delikate utveksling mellom liv og død

Hvordan Send Dead Flowers


en.
Før du setter døde blomster på vind eller i et brev, må du tørke dem først. Den beste måten å gjøre dette på er å plassere de tiltenkte blomst eller gruppe av blomster mellom to ark med tørt papir eller klut. Dette vil bidra til å trekke vannet ut av bladene og stilkene. Hvis du vil ha dem inne, foreslår jeg å legge noe tungt oppå, som en ordbok. Selvfølgelig, hvis du har tid til å la blomstene vansmekte mot sin naturlige slutt, bare la dem stå uten vann i en vase ved vinduet. Solen vil gi dem som forvellet, tidløs kvalitet.
To.
Bestem deg for hvordan du skal sende blomster. En del av sin skjønnhet er deres skjørhet, så vær klar over at med mindre de er presset trygt mellom sidene i et brev de kan forvitre. Selvfølgelig kan dette være en del av den estetiske effekten du er ute etter. Det er ingenting mer gripende og elegisk enn en tørket bunt av blomster spredt over innholdet i en pakke. Det kan tjene som en slags rekord av kostnadene av passasjen, livets prøvelser.
tre.
Dead blomstene kan også ha en form for permanens som levende blomster ikke kan ha. De kan sitte på en elsket en mantel i årevis uten å endre sin holdning. På denne måten, de er også et uttrykk for en slags evig hengivenhet, men en evighet som bare er mulig med akutt pleie. Hvis du har tenkt å holde dem intakt, plassere dem inne i en beskyttende container, som en boks med en slags vev polstring.
Fire.
Uansett hvordan du bruker, døde blomster er en mektig symbol, så vær bevisst på sin symbolverdi. William Carlos Williams, i de siste årene av sitt liv, skrev en av hans største kjærlighet dikt, "Asphodel, Det Greeny Flower. " Hvis du har en bakgrunn i mytologi, du vet sikkert at asphodels er klare, duft-mindre blomster som er ryktet å vokse i Elysian Fields (en slags hedensk himmelen) og underverdenen. Dead blomster er ikke ulikt asphodels, i at de har mistet sine vitale duft og ånd, men har opprettholdt en viss spøkelsesaktig tilstedeværelse. Hva uttrykker denne? Det er opp til deg. Ha det gøy med det.

Andre artikkelen

 • hvordan finne Webkinz samlekort
 • samlere guide til sigarett lightere
 • definisjon av goofus glass
 • historie av depresjon glass
 • hvordan vise medaljonger
 • hvordan å selge frimerker
 • hvordan ta vare på dyrebare papirdukker
 • hvordan suge selvklebende frimerker av papir
 • hvordan finne ut hvor mye nba kortene er verdt
 • hvordan å samle vintage ferie postkort
 •