hvordan finne gull i utenfor USA

hvordan finne gull i utenfor USASelv om gull-rush dager har gått oss ved det fortsatt er gull der ute som bare venter på å finne. Gullforekomster er ofte funnet i sammenheng med kvartsårer og elveleiet formasjoner som kan finnes i hele USA. Denne artikkelen vil liste flere amerikanske delstater der du kan finne gull og hvordan du kan øke sjansene for å finne noe av dette edelt metall uten å kjøpe det

Du trenger:.
Rock hakke
. spade.
gamle pan for panorering.
metalldetektor


en
California -. . Sierra Nevada Basin-California legger krav som den største gull produserende staten i landet. Denne staten har mange gull produsere elver som du kan finne rimelige turer /leksjoner for å panorere for gull. Men hvis du heller vil finne gull nuggets i stedet for gull flakes er det også mer avanserte turer hvor du kan følge kvartsårer og søke etter gull med en medfølgende hakke og spade.
To.

Colorado-Arkansas River-De fleste kommersielle gull prospektering turer er lokalisert i nærheten av gruvene i stedet elver. Det er mange turistfeller her som er fortsatt gøy og rimelig. One Hundred Mine i Silverton har vært vurdert de beste gullgruve av lokale aviser. Denne turen har lave priser ($ 8 barn /gratis under 4) og lar deg pan for gull etter turneen. Men hvis du seriøs om å finne gull bør du vurdere å bli medlem av Gold utbyggere av Colorado i Colorado Springs. Individuelle medlemskap koster kun $ 25 og får du tilgang til fire forskjellige land krav (elver, en bekk) hvor du kan panorere eller metall oppdage for gull på ferie
3
Arizona. . -Prescott /Stafford-Selv om du kan finne gull ved å panorere i elver, gjør typen berggrunnen i Arizona det lettere å finne gullkorn (eller placer gull) gjennom metall oppdage metoder. Hvis du er heldig nok til å være fra denne tilstanden du kan dra nytte av gratis medlemskap til Gold utbyggere Association of Tucson. Medlemskapet gir deg tilgang til ni Arizona krav og ytterligere GPA Amerikas krav over hele USA er en god idé å bli med i en klubb, slik at du kan lære mer om metall oppdage før du en større anskaffelse. Hvis bare passerer gjennom, og ønsker å tilbringe en dag prospektering etter gull, besøk auexploration. com. En fire timers tur koster 75 dollar. De vil la deg bruke deres utstyr og viser deg hvordan du bruker den.
4
Florida -. Gold Coast-Gjennom historien mange spanske skip har møtt sin undergang langs den sørøstlige Florida kysten. Metal oppdage er utbredt her og spanske gullmynter er fortsatt finnes langs kysten. Øk sjansene dine og bruke metalldetektor i fjæra etter stormer har utsatt nye lag av stranden sediment. Du kan også leie en skatt guide for å snorkle eller dykke i nærheten mulige skipsvrak og gullførende skjær. Noen av de mer kostbare skatten guider som Odyssey Marine Exploration, har faktisk hatt en svært høy suksessrate.

Tips og advarsler


 • Visste du at gull er funnet både i Maryland og Massachusetts? Mange sier at du normalt ikke ville forbinder med å finne gull gjør faktisk har gullforekomster. Gjør et nettsøk på gull i staten, og du kan bli overrasket over å finne at det har vært gullfunn bare noen få byer over fra der du bor.
 • Vokt dere for gull feber som kan slå alle på å finne sine første gull flake.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å lese om blomster for Algernon online
 • hvordan å søke om verdensrekord
 • hvordan å samle antikke våpen
 • hvordan du velger et felt guide for villblomster
 • om modell tog utstillingsmontre
 • Slik leser gutter over blomster online
 • identifisere gamle kuler
 • depresjon glass historie
 • hvordan finne ut hva de gamle mynter er verdt
 • fakta om fjærpenn penner
 •