hvordan å lese om blomster for Algernon online

hvordan å lese om blomster for Algernon onlineFlowers for Algernon av Daniel Keyes er et verk av science fiction, men ikke av den typiske typen: Det eksperimenter med ideen om en intelligens-forsterke kirurgi som lar en person med nedsatt funksjonsevne til å bli et geni. Romanen utforsker også ideen om at uvitenhet er lykke, og at det er konsekvenser til nå for noe mer. Boken har vært forbudt i flere biblioteker, men deler er tilgjengelige i digitalt format, og den fullstendige versjonen er i salg hos bokhandlere

Du trenger:.
Word-prosessor.


en.
Les utdrag fra Flowers for Algernon. Google Books har et par forhåndsvisninger av boken tilgjengelig, samt flere versjoner av skuespill basert på romanen. Sørg for at du leser fra noen av Charlie's tidlige fremdriftsrapporter, samt noe i midten og slutten. Det er den beste måten å få en ekte følelse av hans karakter og kontrasten mellom livet før operasjonen og etter.
To.
Se opp definisjonene av vokabular ord du ikke allerede vet. Hvis du kan finne ut betydningen av ord fra konteksten, som hjelper, men har en mer grundig kjennskap til disse ordene kan hjelpe deg å få en mye bedre forståelse for Charlie's intelligens. Du også forstå bedre hvordan hans liv forandres gjennom hele historien når du har en bedre forståelse av hva han snakker om.
Tre.
Selv Fordyp i noen studie guider som hjelper deg å forstå Charlie Gordon og sine erfaringer samt hva Keyes prøver å oppnå i dette arbeidet. SparkNotes og BookRags tilby noen interessante studier spørsmål og kritiske essays av Flowers for Algernon.
Fire.
Organiser dine egne tanker om Flowers for Algernon ved å skrive din egen kritiske essay. Beskriv viktige temaer og elementer som synes viktig for deg og bruke eksempler og sitater fra utdragene du leser for å støtte dine ideer. Dette er også en fin måte å øve på egen essay skriving ferdigheter.

Tips og advarsler


  • Google Books gir en forhåndsvisning av mange litterære verker. Dersom arbeidet er fortsatt under opphavsrett, må opphavsmannen eller innehaveren gi Google Books tillatelse til å tillate visse sider som skal vises. Sidene forfatteren tillater kan endres, oppheves eller utvides som rettighetshaver ser passe. Pr. desember 202C meste av boken er tilgjengelig der, samt flere skjerm og scene tilpasninger.
  • Hvis du trenger kritisk essay ideer for å komme i gang, sammenlign Charlie liv før og etter operasjonen. Utforsk hans nivå av ensomhet på begge ganger. Tenk om hans forhold til Algernon og diskutere Charlie's hengivenhet til Algernon og Alice. Du kan selv prøve empatievnen med hans karakter eller utforsker hans likhet eller mangel på likhet med en Byronic helt-ensom, opprørsk og grublende.
  • Andre artikkelen

  • historie "håp for blomster ’
  • hvordan å lese om blomster for Algernon online
  • Slik Refinish en antikk snekkere verktøykasse
  • hvordan du velger et felt guide for villblomster
  • Slik leser gutter over blomster online
  • grunner blomster til Algernon ble utestengt
  •