retro nyheten gaver

retro nyheten gaverAv og til føler nostalgisk om gamle dager sin ungdom og liker å ha elementer i nærheten som minner dem om disse dager. Noen mennesker kan også føle en viss nærhet til en æra som de ikke var faktisk i live i. Du kan finne retro nyheten gaver i en rekke kategorier som spill, filmer, musikk og sport. Hvis du har en venn eller et familiemedlem som verdsetter elementer fra fortiden, vurdere å gi henne noe fra hennes favoritt-epoken at hun kanskje ikke allerede har.

Classic Video Game Console

Mens video game grafikk raskt blir utdatert med hver ny generasjon spillkonsoller, går bra spill spiller aldri av moten. Hvis din gave mottakeren elsker klassisk dataspill, men vanligvis tyr til å spille dem av med en emulator på datamaskinen, vurdere å kjøpe et fullt restaurert spillkonsoll med et utvalg av spill. Noen av de mest populære klassiske spillet patroner er også den mest vanlige, da mange eksemplarer ble solgt. Som et resultat, kan du kanskje til å kjøpe alle dine kjæres favoritt spill uten å bruke mye penger.

Sport Memorabilia

Vintage sports minner er lett tilgjengelig fra sports-kort butikker og show. Hvis du søker, kan du kanskje finne et spill brukt jersey eller bat fra året som din kjæres favoritt-laget vant World Series. Andre vintage sports minner kan omfatte sports-kort team sett eller uåpnet pakning, autografer, plakater og spill programmer.

Retro Kamera

Hvis din kjære liker fotografering, kjøpe en berømt retro kamera sammen med de aktuelle filmen. Vintage kameraer slik som de fra Leica, Polaroid og Holga er kjent for sin kvalitet, eller for den unike farger eller forvrengninger som de legger til bilder. Hvis din kjære bruker software-baserte filtre for å simulere disse effektene i sine bilder, tenk på spenningen han ville føle hvis han hadde muligheten til å jobbe med the real thing.

Vintage Tour skjorter

Hvis din kjære elsker retro musikk, kanskje hun allerede har den typiske retromusikk gaver av en platespiller og platesamling. Gå den ekstra mil ved å kjøpe en original tur skjorte eller plakat som har mottakerens favorittsanger eller band. Avhengig av smak henne, kan hun også pris på kitsch verdien av tour skjorter med kunstnere som er mindre populære i dag enn de en gang var --- tenker på ungdoms idoler fra 1970 og 1980 som utgangspunkt. Hvis mottakeren er musiker, kan du tjene henne udødelig kjærlighet ved å finne en umodifisert vintage gitar eller forsterker fra 1950-tallet eller 1960-tallet.

USA Mint Proof Set

Hvert år produserer USA mint et "bevis" med myntene fra dette året. Proof mynter er perfekte prøvene, med voksne proof mynter har en speilblank overflate og nyere myntene har frosty cameo portretter over speilet bakgrunner. Mange som ikke samler mynter har aldri sett et bevis sett, og ser en proof sett fra deres fødselsår vil fascinere og glede dem.

Andre artikkelen

 • hvordan du gjenoppretter en merskum
 • hvordan du får tak kortbølge radiostasjon QSL-kort
 • hvordan å kutte ut midt mann ved salg sølvmynter
 • hvordan å identifisere sterling sølvbestikk
 • hvordan gjøre ninja stjerner av metall
 • hva er en antikk tørr vasken?
 • Hvordan kan jeg selge en 2007 mint gull dollar satt?
 • om ak-47s
 • Verdien av collectable plater
 • drypper prosess for mynt rengjøring
 •