Silverplate mønster identifisering

Silverplate mønster identifiseringSilverplate bestikk er en billig måte å sette tabellen med eleganse. Silverplate bestikk kan kjøpes i sett med en sølv brystet inkludert for et par hundre dollar. Sammenlignet med sterling sølv bestikk som kan koste godt over $ 100 for en enkelt brikke, er Silverplate en ekte røverkjøp.Old Silverplate Bestikk er morsomt å samle. Antikvitetsbutikker, eiendom salg og verksted salg er gode steder å plukke opp brukt Silverplate spisebestikk. Flere nettsteder selger Silverplate spisebestikk. Når du har funnet et par mønster du liker, det skattejakt kan begynne

Historie

For hundre mennesker prøvde å finne en måte å forholde seg tynne lag av sølv eller gull til kobber og andre uedle metaller. Den Sheffield plate prosessen ble oppdaget i 1379, som krever et tykt lag med sølv være smeltet sammen til et lag av kobber. Galvanisering ble oppdaget i England, der sølv kan være belagt med et tynt lag av kobber.Det tok en amerikaner fra Philadelphia som heter John O. Mead å se verdien i å finne en måte å dekke kobber med sølv. American sølvgruvene var produserer den største mengden av sølv i verden. Mead var fast bestemt på å kapitalisere på disse sølv funn og etter en langtekkelig forskningsprosessen funnet en måte å plate sølv til kobber. Han åpnet sitt silverplating selskap i 1837. Hans selskap var en umiddelbar suksess, med lave kostnader silverplated Bestikk, hollowware og andre sølv elementer.

Forskning Pattern

Silverplating gjorde sølv elementer tilgjengelig for den voksende amerikanske middelklassen. Et mangfold av selskaper sprang opp under det nittende og tidlig tjuende århundre å tjene kjøpe publikum. Sterling sølv var knappe og dyre, mens Silverplate var rikelig og rimelig.Det finnes hundrevis av mønstre å velge mellom. Å vite navnet på produsenten kan hjelpe deg å begrense søket etter et mønster navn. Det første trinnet i å identifisere et stykke Silverplate er å etablere navnet på mønsteret. Din offentlige bibliotek har trolig en eller flere bøker med bilder av Silverplate mønstre, og det er nyttige nettsteder. Mange bedrifter har lignende mønster, så det er viktig å ha navnet på produksjons selskap når du sammenligner bilder av mønstre til din del av Silverplate.

Sjekk Back og profil

De fleste Silverplate elementer, spesielt bestikk , vil bli stemplet med maker navn. Hvis du er heldig, vil navnet på mønsteret også stemplet på baksiden av skje eller gaffel håndtere. Noen av de mest populære firmanavn er amerikanske selskaper. Se etter navn som National Silver Company, Oneida, Community Plate, Rogers Brothers, 1847 Rogers og R. Wallace Company. Du må kanskje å rense stykket og bruke et forstørrelsesglass for å identifisere selskapets navn.Silverplate flatware av det nittende og tidlig tjuende århundre kom i mange former og størrelser. Hver brikke i et mønster fra en gitt produsent vil ha sin egen distinkte profil eller disposisjon. For eksempel kan du identifiy mønsteret design på en gaffel til å være Community Plate's "Fluer de Luce" mønster. For ytterligere å idenfity stykket se etter forskjellen mellom en middag gaffel, salat gaffel og kjøtt gaffel. Hvis brikke profil ikke samsvarer med noen av profilene for Community Plate's "Fluer de Luce" mønster, kontrollere design detaljer mer forsiktig. Med så mange bedrifter kopierer hverandres design, kan det være viktig å verifisere profilen samt mønster og maker.

Sterling versus Silverplate

Sterling sølv er en knapp og verdifull handelsvare. Dens sammensetning ble bestemt ved lov i år 1300 å være 925 deler rent sølv og 75 deler av en legering. En sølvsmed ville ta sitt arbeid til en regjering Edelmetallkontrollens å få den testet. Når erklærte sterling, sølvsmia kunne sette hans kjennetegn på brikken. Engelsk og europeiske sterling sølv er vanligvis identifisert av merkets kjennetegn og ordet sterling stemplet et sted på brikken. Unntaket er amerikansk sterling sølv. Praksisen med å teste hvor sølv for sterling falt av i dette landet, og ikke alle sølvsmedene utviklet kjennetegn. Dette gjør det vanskelig å identifisere mange biter av amerikansk-laget sterling sølv. Det gjør de brikker som kan bli gjenkjent av sin amerikanske kjennetegnene som mye mer verdifull. Silverplate på den andre siden er nesten alltid stemplet med maker navn.

Coin Silver versus Silverplate

En annen amerikansk praksis var at for å snu sølv mynter i sølvtøy. Amerikanerne utviklet praksisen med å ta sølv mynter til en sølvsmed og ha dem smeltet ned for å gjøre teskjeer og andre sølv elementer. I midten av det nittende århundre enkelte Silverplate selskaper stemplet sine brikker med ordene "mynten sølv" for å betegne kvalitet. Hvis du finner et stykke sølv merket "mynt sølv," det er Silverplate.

Andre artikkelen

 • hvordan du rengjør rust fra vintage nøkler
 • hvordan håndtere baseball kort
 • hvordan finne den relative alderen på bergarter
 • hvordan å finne verdien av mynter gratis
 • hvordan å vurdere antikke symaskiner
 • Slik boresight et omfang på en bolt-action pistol
 • hvordan prisen porselen dukker til salgs
 • hvordan tjene penger på den gamle samlingen
 • hvordan å identifisere Schrade kniver
 • hvordan å erstatte en manglende antikk stol sete
 •