hvordan å identifisere blått og hvitt ironstone

hvordan å identifisere blått og hvitt ironstoneBlå og hvit ironstone porselen ble skapt av Miles Mason, som begynte å lage rettene i 1780 i London og patentert ideen i 1813. Når patentet gikk ut, ble ironstone laget av en rekke produsenter i det 19. århundre og begynnelsen av det 20. århundre, inkludert Burleigh Company, som fortsetter å produsere hvite ironstone dag. Ironstone er laget av semi-porselen og ble ofte brukt til kjøkken og husholdningsartikler, inkludert kammer potter. Moderne bruk inkluderer kjøkkenutstyr og servise. Det finnes noen måter å korrekt identifisere blått og hvitt ironstone elementer

Du trenger:.
Sitron syre
. Eddik.
Aceton.
Potato.
Surmelk.
Sandpapir.
Stålull.
Silver renere.
Iron negler.
Myk klut.
Bowl.
Rubbing alkohol.
Ammoniakk.


en.
Hold stykket, om mulig, og føle vekten av elementet. Autentisk ironstone er tung, og det vil være noen heft til stykket. Det vil føles solid og tykk.
To.
Undersøk hvitt ironstone for en konsekvent skinnende hvit farge som nesten har noen blå fargetoner til det. Hvis den hvite fargen ser tynn eller uregelmessig, kan ikke elementet være en autentisk ironstone stykke.
Tre.
Identifisere blå ironstone, som er referert til som "flow blå" keramiske. Disse elementene ble opprettet ved å dekorere overflaten av hvite ironstone brikker med blå mønstre som synes å blø, eller "flow" i hvitt på elementet. Den opprinnelige mønsteret kan likevel være skjelnes, eller den blå kan være så uklart at det synes å være noe mønster i det hele tatt.
Fire.
Snu elementet over og se etter en maker mark. Noen vanlige produsenter av ironstone inkludert Johnson Brothers, Alpine Ironstone og Burleigh. For hjelp identifisere produsentens merke, besøke nettsteder som Replacements. com eller Britnett-Carver. co. uk.
Fem.
Se etter blå og hvite ironstone Kina som har ordene "Mason's Patent Ironstone China" innsiden av en krone disposisjon. Disse elementene er autentiske, originale ironstone stykker og er svært ettertraktet samlerobjekt.
6.
Se etter elementer som har lyse orientalsk stil mønstre eller blå utskrifter, som ironstone var ikke alltid solgt som vanlig hvit Kina. Å korrekt identifisere elementet som ironstone, snu arb over og se etter en Maker's Mark fra et selskap som produserte ironstone eller ordet «ironstone" inngår i maker underskrift.
7.

Les oppslagsverk med detaljerte fotografier og bilder om ironstone å hjelpe lære om blå og hvite ironstone. Eksempler inkluderer "White Ironstone: A Collector's Guide" av Jean Wetherbee og "Mason's Patent Ironstone Kina av Geoffrey A. Godden.

Andre artikkelen

 • tips for handel gull og sølv
 • hvordan å kjøpe jubileums frimerker
 • informasjon om vintage pull leketøy vogner
 • hvordan bygge et nes jakt pistol
 • hva er en alexandrite stein?
 • informasjon om dukken gjøre og klær å gjøre
 • hvordan å bygge en star wars lyssabel
 • Verdien av en gammel skrivemaskin
 • grønt depresjon glass identifisering
 • typer fløyter
 •