hvordan å prute på de beste antikke prisene på antikvitetsbutikker

hvordan å prute på de beste antikke prisene på antikvitetsbutikkerPruting for beste antikviteter prisene på lokale antikvitetsbutikk kan virke skremmende. Du vil ha den beste prisen, men du ønsker ikke å fornærme den gamle giveren ved å tilby en lav-ball pris. Så hvordan avgjør dere hvor mye du bør betale for antikviteter, og deretter lage et rimelig tilbud som både du og den antikke forhandler vil være fornøyd med? Jeg har vært å kjøpe antikviteter på lokale antikviteter butikker og selge dem på eBay for år. Jeg vil dele mine vellykkede strategier med deg for å få best pris for din antikviteter

Du trenger:
forstørrelsesglass, eller gullsmed Loupe. .


en
Do Your Homework: Før du går til antikke butikken, bestemme hva slags antikke ting du leter etter. En sølv tekanne? En sjelden bok? Vintage sengetøy? Hvis du er en erfaren samler, du allerede vet hvordan du skal dømme en god pris for ønsket element. Hvis du ikke er, er et godt sted å begynne å gå til eBay, og gjøre et søk etter fullført oppføringer. Ta den høyeste prisen og den laveste prisen betalt for en lignende element. Du bør forvente å betale en pris et sted i midten. . . Avhengig av tilstand og sjeldenhet av elementet
2
Sjekk dine potensielle kjøp. . : Sjekk tilstanden på antikke brikken du tenker på å kjøpe. Jeg tar alltid en liten lupe med meg til antikvariat for å se etter signaturer, kjennetegn og ufullkommenheter. Et element i god til perfekt stand er verdt en høyere pris. Hvis det er feil, eller mismarked (sølvbelagt element merket som pund) så prisen bør være lavere. Du kan bruke dette som forhandlingskort punkt med den antikke forhandleren hvis du tror deres pris er for høy. .
3
gjøre tilbudet: Ta antikke element til forhandleren (dersom de er der) eller til den store eieren. Den antikke butikkeier vil ringe forhandler for deg, om nødvendig. Først spør dem hvis prisen er fast, eller vil forhandleren være villig til å ta litt av av prisen. Vanligvis bare denne enkle henvendelse vil få deg en 10-15% prisreduksjon på stedet. Hvis det er feil i tilstanden til den antikke, er det her du bør nevne dem og fortelle forhandleren at du føler at prisen er for høy, på grunn av tilstanden. La dem begrunne deg hvorfor de setter den prisen. Mesteparten av tiden, vil de innrømme at det er problemer, og vil enten tilby å senke prisen, eller spør deg hva du er villig til å betale. Et tilbud på 20% av vil vanligvis være lett akseptert. For alvorlige feil, eller hvis du vet at elementet har sittet en stund usolgte . . . du kan også tilby opptil 50% rabatt. Som du kan se dette kan være en svært vennlig prosess, og faktisk, satt forhandlere sine priser litt høye, fullt forventer kundene å prute på prisen. Ikke skuffe dem, og alltid spør etter den beste prisen for din antikviteter.

Tips og advarsler


 • alltid med et lite forstørrelsesglass med deg til antikke butikken
 • Ta med hånden våtservietter. Rotet gjennom gamle ting er skitten business. Å ha en pakke våtservietter i bilen vil hjelpe deg å rydde opp.
 • Andre artikkelen

 • guide til metall oppdage
 • hvordan du bruker låsepinnen ryggen
 • hvordan å identifisere en gammel Noritake Kina mønster
 • hvordan finne ut hvor mye en pistol er verdt
 • bestefarsklokke reparasjonsinstruksjoner
 • hvordan miste en edelt metall gevinst eller verdi?
 • Hvordan vet jeg at mine tegneserier er verdifulle?
 • hvordan å montere haitenner
 • Hvordan kan jeg fortelle mynte i en morgan sølv dollar?
 • hvordan du rengjør rust ut av en kjegle topp kan
 •