instruksjoner for leses med meg dvd

instruksjoner for leses med meg dvdFisher-Price skapte Les With Me DVD-systemet for å hjelpe barn å lære å lese. Systemet kobles til DVD-spilleren og bruker spørsmål og svar-spill som pedagogisk verktøy. For å kunne bruke Les With Me DVD, må du programmere kontrolleren til å fungere med DVD-spilleren og lære hva knappene betjene systemet

Controller Oppsett

Den Les With Me DVD kontrolleren brukes av barnet for å svare på spørsmålene under avspilling av en DVD. For at kontrolleren skal fungere, må du programmere den til å operere med DVD-spilleren. For å programmere kontrolleren, slå av DVD-spilleren og trykker på "ON" knappen på Les With Me DVD kontrolleren. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruen på bunnen av Les With Me DVD-kontrolleren og dra av dekselet. Sett DVD-fjernkontrollen og Les With Me DVD kontrolleren på et flatt underlag med foran hver kontrolleren vendt mot hverandre. Kontrollene bør sitte ca 3 inches fra hverandre.

Du vil høre talebeskjeder fra Les With Me DVD-kontrolleren, noe som krever at du trykker på bestemte knapper på DVD fjernkontrollen. Trykk på den tilsvarende knappen på fjernkontrollen bare etter den grønne indikatorlampen slås på Les With Me DVD kontrolleren. Pass på at du holder nede knappen på fjernkontrollen til den grønne lampen slås av. Hvis du gjør en feil, plass dekselet tilbake på Les With Me DVD kontrolleren og trekk den av igjen for å starte prosessen.

Sett dekselet når du er ferdig og sett skruen. Du bør teste kontrolleren for å sikre tilkoblingen ble gjort. Du kan teste tilkoblingen, slå på DVD-spilleren, setter du inn Les With Me DVD setup-plate, og velg "Test dine Controller" fra listen over alternativer. En rekke instruksjoner vil vises på skjermen. Trykk på den tilsvarende knappen på kontrolleren som instruert av DVD. Alle knappene skal lyse opp på TV-skjermen under testing prosedyren. Hvis alle lampene ikke kommer på, må du omprogrammere kontrolleren.

Spille

Flere forskjellige lesing spill ble utviklet for Les With Me DVD-systemet. Sett en av plater i DVD-spilleren og slå på kontrolleren ved å trykke på "ON" knappen. Velg en av spillets opsjoner på hovedmenyen for å starte spillet. Etter hvert som spillet utvikler seg, vil platen stille barnet spørsmål og gi flere svar. For å fortsette spillet, må barnet trykke på knappen formen på kontrolleren som tilsvarer det riktige svaret.

Kontrolleren har flere ekstra knapper som styrer driften av spillet. The "Meny"-knappen returnerer spillet til hovedmenyen. Den "Play" knappen starter en historie, og "Pause"-knappen pauser historien. Ved å trykke på "Page Back" eller "Page Forward" knappene, reversere du eller forhånd historien av en side. Den "Repeat" knappen gjentar siste spillet samspillet. Til slutt, starter "Aktivitet" knappen neste spillet.

Andre artikkelen

 • hvordan sikre en metall huskestativet i bakken
 • metall engravings for Letterpress
 • hvordan å starte en DVD-samling
 • hvordan å kjøpe utenlandske filmer på dvd
 • ideer om ommaling en metall huskestativet
 • om edle metaller
 • hvordan gjøre ninja stjerner av metall
 • hvordan å utvide dvd samlingen billig
 • instruksjoner for leses med meg dvd
 • hvordan sette opp en "lese med meg" dvd
 •