hvordan sikre en metall huskestativet i bakken

hvordan sikre en metall huskestativet i bakkenEt metall swing sett gir eksepsjonell holdbarhet og varig kvalitet i forhold til andre huskestativet materialer. Et godt bygd metal swing settet vil være solid i konstruksjonen og i stand til å stå opp mot vind, regn og temperaturer hele samtidig som det gir barn og voksne med år med moro. Ved å holde noen detaljer i tankene, og følgende anbefalte installasjonsinstruksjoner, kan du være sikker på din families swing settet vil være trygg, sterk og spenstig fra dag en

Du trenger:. .
Swing satt
Anchor bolt kit.
Betong eller sand.
Spade.


en.
Berede grunnen for swing sett installasjon. Hele området må være helt nivå der huskestativet skal plasseres. Ved behov kan området bli jevnet ved å legge jord og pakker det ned til det er enda. Området må også være fri fra alle hindringer som trær, steiner eller bygninger. Den huskestativet skal ha en radius på minst seks meter klaring.
To.
Monter swing set ramme og plassere det i området hvor det vil bli installert. Merk av de fire hjørnene av rammen på bakken med spray-male en sirkel rundt hvert innlegg eller lage et merke i bakken med en spade. Flytt swing sett ut av veien og grave hull i minst åtte inches dyp og ca ti inches bredt.
Tre.
Hvis du bruker et anker bolt kit, skru innmatingsskruen ankeret ned i bakken eller på huskestativet beinet i henhold til pakken. Anker bolt kits er ikke nødvendig for en sikker huskestativet installasjon, men de kan hjelpe feste swing innlegg på plass og legge et ekstra lag med sikkerhet til din installasjonsarbeidet.
fire.
Plasser huskestativet på plass og lavere hver etappe inn i pre-gravd hull. Bland opp betongen i henhold til produsentens retninger og hell konkret inn i hullene. Vær sikker på at de konkrete legger seg i hullet helt og omgir huskestativet innlegget. La betongen tilstrekkelig tid til å kurere før tildekking med skitt. Hver post hullet kan bli ytterligere fylt på med grus hvis ønskelig. Når betongen er herdet, skal svinge sett være stabilt og solid.
Fem.
Avslutt huskestativet installasjonen ved å spre et tykt lag med mulch, sand eller resirkulert gummi dekk mulch til forbedre swing sett sikkerheten. Dette laget skal dekke hele området under huskestativet og seks fot radius rundt huskestativet å sikre barna en myk sted å lande skulle et fall skje.

Andre artikkelen

 • hvordan sikre en metall huskestativet i bakken
 • om edle metaller
 • hvordan å utvide dvd samlingen billig
 • instruksjoner for leses med meg dvd
 • hvordan sette opp en "lese med meg" dvd
 • metall engravings for Letterpress
 • ideer om ommaling en metall huskestativet
 • hvordan å starte en DVD-samling
 • hvordan å kjøpe utenlandske filmer på dvd
 • hvordan gjøre ninja stjerner av metall
 •