installasjon guide for en underlaget

installasjon guide for en underlagetEnten du skal installere gulv fliser, parkett gulv boards eller teppe, trenger man et godt jevnt underlag for å holde gulvmaterialer stabil. For de fleste formål, kan en underlaget tjene som denne flaten. En underlaget, ofte laget av et sterkt tynt materiale som gips fiber, sement boards eller kryssfiner, er festet til undergulvet dine, opprette en sekundær gulvflate å feste endelige gulvmaterialer til. Den underlaget er sterk nok til å støtte den ekstra vekten av materialet mens du oppretter en plan flate som reduserer sjansene for gulv fordreier, sprekker fra ujevn flis plassering eller fordypninger under tepper.

Du trenger:
underlaget boards
. Prybar.
pH-nøytralt vaskemiddel.
Mopp.
Målebånd.
Bordsirkelsag.
Kniv.
Ring skaftet negler.
Hammer.
Sandpapir.
Broom.


en.
Plasser underlaget boards i installasjonen rommet mellom 48 og 72 timer før montering for å akklimatisere materialer til rommet forhold.
2 .
Fjern eventuelle baseboards fra veggene i rommet ved hjelp av en prybar. Plasser tuppen av prybar under styrer på punktene der platene er spikret inn i veggene. Legge trykk på prybar å trekke styret fra veggen. Arbeid deg nedover styret spikeren av spiker til du har fjernet det helt.
Tre.
Rengjør undergulvet med en pH-nøytralt vaskemiddel med en mopp for å fjerne all smuss. Skyll rensemiddel fra undergulvet med rent vann og vente på gulvet tørke før du installerer underlaget.
Fire.
Dekk til undergulvet med underlaget styrene. Plasser styrene begynnelsen ¼ tomme fra kantene av veggene i rommet for å tillate utvidelse av styrene forårsaket av temperaturendringer. Butt kantene på platene sammen godt med så mange i full størrelse kommunikasjonstjenester som mulig for helt rom dekning. Mål alle rom som krever delvis styre plasseringen fra kanten av full størrelse bord til veggen. Trekke fra ¼-tommers gapet på veggen fra styret måling og kutt styret til å passe med et bord så for kryssfiner underlayments eller et verktøy kniv for gips eller kork underlayments. Plasser styrene i rader, og endte med den delvise styret, og bruker resten av den delvise styret til å begynne neste rad slik at leddene i styrene mellom radene vakler.
fem.
Drive platene til undergulvet med shank spiker. Begynn neglene u00BD tomme fra styret kanten og bruke en spiker hver to inches rundt omkretsen av styret. Kjør spiker gjennom sentrum av brettet hver fjerde inches for ekstra sikkerhet. Hammer hodene på neglene i flukt med underlaget overflaten for å unngå interferens med legging av gulv materiale over styrene.
6.
Fullfør installasjonen ved å pusse underlaget langs sømmene for den installerte styrene med middels korn sandpapir for å jevne ut skjøtene mellom tilstøtende bord. Feie vekk eventuelle rester etter pussing.

Andre artikkelen

 • typer av gamle murstein
 • tips for bruk av malingsfjerner
 • måter å gå grønne som et aksjeselskap
 • hvordan bygge en hjemmelaget kylling grubler
 • trykkluft montering typer
 • opsjoner og Karelia trapper
 • hvordan du kan dekorere ved å endre bakgrunnsbilde
 • tips om å legge glassfiber isolasjon i Loftsetasjer
 • Hvordan monterer jeg en komplett pipe pipe?
 • badekar dusj installasjon tips
 •