hvordan bygge en tre lastebil rack

hvordan bygge en tre lastebil rackPickup senger er en effektiv måte å trekke store, tunge gjenstander, som for eksempel poser med sement. Når det gjelder lenger, smale stykker, er en overhead rack ideal. Kommersielle versjoner laget av metallrør er tilgjengelig fra de fleste lastebil tilbehør forhandlere, men kan være ute av din prisklasse. En enkel treramme, skikkelig avstivet, kan tjene det samme formålet på en brøkdel av prisen. Legg til et strøk eller to med maling i en matchende eller komplementære farger for en kjekk, langvarig truck rack

Du trenger:.
Behandlet 2-av-2 trelast.
Behandlet 2-av-4 trelast.
Målebånd.
Gjæringssag.
Behandlet dekk skruer.
Drill.
Paint.
Brush.
Tape (valgfritt).


en.
Mål høyden på lastebilen sengen sidene fra øverste kant til sengen av lastebilen. Finne ut nøyaktig hvor høyt rack bør være. De fleste er noen få inches høyere enn taket av førerhuset for å tillate lange gjenstander å strekke seg over førerhuset når det trengs. Legg til disse to dimensjonene sammen og kuttet seks stykker behandlet 2-av-2 trelast til at lengden med en gjæringssag.
to.
Stand fire av de innlegg du bare kutte, opp i hjørnet lommene på din lastebil seng. Mål mellom innleggene, like over toppen av senga skinnen. Skjær en behandlet to-by-4 for å passe på hvert hjørne innlegg, hviler på toppen av sengen jernbane, og stopper 3 ½ inches kort av den øverste enden. Skru en av disse på utsiden forsiden av hvert hjørne innlegg, vertikalt, i flukt med fronten av ryggen innleggene, og flukter med bakkanten av fronten innlegg. Bruk en 2 ½ tomme behandlet dekk skruen hver 8 til 10 inches.
tre.
Mål utenfor til utenfor forfra og bakover og fra side til side. Dette vil bli innsiden dimensjonen av de viktigste rack rammen. Skjær to 2-by-4s til bredden dimensjon og to til lengden, pluss 3 inches for overlapp i endene. Sett sammen disse fire bitene til et rektangel, med 2-by-4s på kanten. De to kortere endestykkene bør være mellom den lange siden stykker. Fest ved å kjøre to 2 ½ tommers behandlet dekk skruer gjennom hver ende av den lange stykker i endene av kortere endestykker.
fire.
Cut en 2-by-2 for å passe mellom de lange utenfor to-for-4 hver 16 inches. Installerer dem med skruene som du har montert hjørnene av rammen, ¨¦n skrue i hver ende av hver bit. Gjør den øverste siden av hver 2-av-2 selv med den øverste kanten på utsiden skinnene.
Fem.
Plasser rektangelet ramme med to-for-2 tverrstiverne på toppen av de fire hjørnestolper og lar den gli ned til den hviler på to-by-4s du vedlagt til utsidene av innleggene. Square opp hjørnene og fest hvert hjørne med to skruer. Cut 12-tommers diagonalstagene å passe mellom de lange utenfor skinnene i rektangelet og 2-av-4s på ansiktene til de innleggene. Klipp endene ved 45 grader, en høyre og en venstre, på hver brikke slik at de passer på en 45-graders vinkel i hvert hjørne. Fest med skruer, gjennom endene av diagonalstagene inn kantene i rektangelet rammen rails og 2-av-4s på innleggene.
6.
Fjern rammen fra lastebilen , eller tape av lastebil seng og påfør to strøk med semigloss latex emalje til tre rack. Bruk en myk børste. Påfør malingen i lange, rette slag, arbeider for å holde den så jevn som mulig for å unngå går og drypper i finish.

Andre artikkelen

 • pittsburgh bolighus kode sjekkliste
 • log hjem konstruksjon teknikker
 • hvordan sikre romex
 • typer motorer for heiser
 • hvordan du installerer et fartøy vask en konkret countertop
 • hvor å endre en bryter i en dewalt drill
 • hvordan du bruker en brems kompis
 • ytterdør alternativer
 • hvordan å helle betong counter topper
 • gjennomsnittlig pris for å gjøre om et kjøkken
 •