hvor å fastsette en bifold skapdøren

hvor å fastsette en bifold skapdørenBifold skap dører er den typen som trekker åpner inn i en V-form med spissen på "V" mot deg, heller enn å skyve til siden eller åpning utover veien en vanlig dør ikke. Noen ganger et problem med det øvre sporet eller kranklager kan føre til at dørene til feil og ikke fungerer som de skal. En annen mulig skyldige er en bøyd dør aligner. Dør aligners er biter av metall festet nederst på innsiden av skapet som bidrar til å holde dørene flatt når lukket. Hvis man er bøyd eller installert feil, kan det hindre porten i å bo lukket.

Du trenger:
skrutrekker
. Erstatning skruer.
Skive.
Lommelykt.
Wire kleshenger (valgfritt).
Tang.
Dør aligners.


en.
Lukk problemet døren sakte for å se nøyaktig hvordan det fungerer, og på hvilket punkt i å lukke det begynner å ikke fungere ordentlig. Lukk den andre døren sakte og å se hvordan en godt fungerende bifold dør bør oppføre seg i alle ledd. Legg merke til når og hvordan døren begynner å handle opp.
To.
Se etter og rydde eventuelle rusk langs det øvre sporet.
tre.
Se øverste braketten gli langs sporet hvis problemet synes å være nær toppen. The Family Handyman nettsiden sier at noen ganger pivot braketten i øvre braketten er for stramt eller for løst. Stram eller løsne settskruen i braketten litt om gangen, testing døren for å se hvordan hver innstilling påvirker driften.
Fire.
Grip toppen banen med en hånd og se om du kan flytte den. Hvis du kan, betyr at den er løs og kan blokkere pivot braketten fra arbeidslivet. Stram skruene langs sporet.
Fem.
Kontroller skruene i topp og bunn parentes. Erstatt dem med identiske skruer hvis originalene vises korrodert eller strippet.
6.
Sjekk skruen som holder i dørhåndtak hvis det vises løs. Stram eller erstatte det som nødvendig. Family Handyman anbefaler å plassere en skive mellom skruehodet og døren på innsiden hvis du merker en pit forming
7
Løft opp døren litt og stram bunnen pivot braketten. . ; hvis du finner hele braketten er løs eller noen skruer må byttes, løft døren ut for å fjerne det. Løsne den øverste braketten om nødvendig, og skyv øverst på døren ut om nødvendig. Bytt ut eller stramme den nederste brakett eller skruer, og sett inn igjen døren i pivot parentes per produsentens anvisninger.
8.
Fjern gjenstander som ligger nær fronten av skapet og sitte inne i den med en lommelykt. Lukk dørene, prøv å lukke en og deretter trekke den andre lukket med en bøyd wire kleshenger. Rett lommelykt på døren aligners og se hvordan de møter når du lukker dørene. Hvis man er bøyd, bøye den tilbake i form om mulig med tang, ellers erstatter den (du bør være i stand til å løsne det ved å skru ut en eller to skruer) eller fjerne den helt.

Andre artikkelen

 • enkel installasjon av en flis tilbake plask
 • historie soldrevne lys
 • hvordan å prøve å matche Armstrong gulvflisene
 • hvordan å avgjøre på et fundament reparasjon selskap
 • hvor å fastsette en bifold skapdøren
 • hvordan du oppretter et utendørs kjøkken
 • Slik lå blacktop
 • stadier av et kjøkken oppussing
 • Hvordan varme uisolert garasje
 • bruk av en sliping sealer
 •