typer kjettingene

typer kjettingeneLøfte kjedene er brutt ned i fire hovedkategorier, basert på styrke, kjemisk sammensetning og bruk. Dette er bevis coil kjeder, high-test kjeder, høyfast kjeder (transportkjeder) og legering kjeder. Chain spesifikasjoner inkluderer størrelse, karakter, vurdert kapasitet og rekkevidde.Alle stål har kvaliteter knyttet til dem, som i hovedsak beskriver deres kjemiske struktur. For kjettingene spesielt, og inkluderer: 30 Grade, 43, 70, 80 og 100. Blant de lavere karakterer, er den karakteren i stor grad basert på karbon innhold. Jo høyere karboninnholdet er, jo sterkere kjeden, er i henhold til en artikkel fra Fabricators og Manufacturers Association.Selv om alle fire typer kjeder som er nevnt ovenfor vurderes kjettingene , skal bare legeringen kjettinger brukes til overhead løft. Ifølge Michigan State University's Office av stråling, kjemisk og biologisk sikkerhet, eller ORCBS, de andre typene er ikke sterk nok for denne typen applikasjon og kunne bryte hvis overextended.

Proof Coil Kjettinger

Proof coil kjeder er lavere kvalitet kjettingene. Ifølge Peerless Industrial Group, blir de ofte brukt for programmer som logging eller tauing, samt marine applikasjoner, landbruk, og industriell løft. De er vanligvis en Grade 30 kjetting laget av lav-karbon stål. Proof coil kjetting skal ikke brukes til overhead-løft fordi de er for svake og kan bryte, sier Michigan statens ORCBS.

High-Test Kjettinger

High-test kjedene er en middels-karakter kjede laget fra middels -karbon stål. De har en høyere styrke-vekt-forhold enn proof coil, ifølge ROCNA Anchors Knowledge Base, noe som gjør dem ideelle for industri, anlegg, jordbruk og logging bruker. High-test kjeder er typisk Grade 43. Som bevis coil kjeder, bør de ikke brukes til overhead løft.

Høyfast Kjettinger

I følge Toolee Industrial Group, er høyfast kjeder (også kjent som transportkjeder,) ofte forvekslet med high-test kjeder. Men, de er forskjellige, sier Toolee. Høyfast kjettingene er tykkere, høyere kvalitet kjeder som vanligvis har kroker i endene. De er vanligvis en Grade 70 kjetting. Høyfast kjeder er heller ikke anbefalt for overhead løft.

Alloy Kjettinger

Alloy kjeder er holdbare kjeder som kan brukes til tunge løft. På grunn av styrken sin, blir de ofte brukt for overhead løfte applikasjoner, ifølge Michigan State University's ORCBS. Men kontoret sier, det er avgjørende at bare Grade 80 eller 100 legeringen brukes til denne typen program. Andre typer stål kjeder kan strekke seg og kan sprekke uten forvarsel.

Andre artikkelen

 • hvordan du skal installere vinyl fliser på betong gulv
 • Hvordan kan jeg jobbe med hardtre i dusjkabinetter?
 • red cedar trelast karakter standarder
 • Hvordan kan jeg sammenligne effekten haug hammere?
 • ulike typer av bolter og muttere
 • hvordan wire et bad avtrekksvifte med et lett
 • hvordan å bygge en skaterampe hjemme
 • sukkah takkonstruksjon alternativer
 • hvordan å lage en 45-graders vinkel kuttet på et laminat kjøkken countertop
 • hvordan bygge et hevet gulv bad
 •