shaker kjøkken ideer

shaker kjøkken ideerShaker kjøkken markere elegant, nydelig treverk. Treverket i en shaker kjøkkenet spiller en viktig rolle når man dekorerer Shaker-stil. Du kan innlemme Shaker dekorere stil i kjøkkenet uten remodeling hele kjøkkenet med mindre du ønsker det. Implementering av et par oppgraderinger av eksisterende elementer i ditt kjøkken fungerer godt når du oppretter et kjøkken innredet i Shaker-stil.

Treverk

Treverk spiller en viktig rolle i en Shaker kjøkken. Vanligvis lønn eller kirsebærtre pryder en Shaker kjøkken. Skap krever mye plass i et kjøkken, og kan gjøre eller ødelegge utseendet til rommet.

Cabinet Knotter

I stedet for å kjøpe skinnende rustfritt stål kabinett knotter og skuff trekker, installere tre knotter og skuffen trekker . Vanligvis gjør skinnende knotter ikke fungerer godt i en shaker kjøkken. Forenklede design og øye for detaljer fungere bedre i denne typen kjøkkenet.

skapdører

Når du velger dørene for skap, velger de med innfelte dører. Innfelte dører har en ramme rundt utsiden av døren og inni panelet fordypningen (innrykk). Innfelt skap dører har elegante, rene linjer og utstråle Shaker kjøkken.

Farger

Når du skal velge fargene til å innlemme i din Shaker kjøkken, velg farger som finnes i naturen. Rosa, appelsiner, gule, grønne og blå fungere godt til å dekorere en Shaker kjøkken. Velge en farge som finnes i naturen utfyller naturlige elementer som vanligvis finnes i en Shaker kjøkken.

Benkeplater

Laminat benkeplater ikke hold Shaker stil dekorere fordi de er laget av kunstig materiale. I stedet kjøper benkeplater laget av naturlige materialer som granitt eller skifer. Disse alternativene hold tro mot Shaker stil dekorere.

Begrens Oppskrifter

Shaker kjøkken vanligvis ikke har mange mønstre. Stedet de er rene og stilig med minimal mønstre. Hvis du ønsker å innlemme et mønster i Shaker kjøkken-for eksempel ved hjelp av gardiner-rutete eller Gingham fungerer godt.

Fjern Clutter

Fjerne rot fra en Shaker kjøkken. Hvert element i Shaker kjøkken bør ha en egen plass for oppbevaring og ikke være synlig når den ikke er i bruk. Stor spiskammers, bur, tallerkener og rikelig med skapplass gir rikelig lagringsplass for de fleste elementer. Du kan finne forsiktig brukt bur og spiskammers på sendingen butikker eller sparsommelighet butikker til en rabattert pris.

Andre artikkelen

 • hvordan å måle strøm ved hjelp av en klemme meter
 • MAKITA fibersement verktøy
 • bærekraftige kledning systemer
 • bærbart hydraulisk verktøy
 • metrisk dreiemoment spesifikasjoner
 • hvordan du installerer lokke vinylgulv
 • hvordan du installerer jern rekkverk på utsiden av sement trinn
 • Hoa lover på solcellepaneler og vindmøller
 • hvordan du bruker konstruksjon lim
 • ornamental jern bøying verktøy
 •