hvordan å legge marmor fliser på bad gulv

hvordan å legge marmor fliser på bad gulvArbeide med marmor er en tilsvarende prosess for andre typer fliser, men med et par ekstra problemer. Du må sørge for at flisene du får er helt forseglet, som marmor vil absorbere flekker og fuktighet i sin uforseglet tilstand. Marmor fliser må jevnes mot hverandre, siden de er kuttet helt kvadratisk. Start med en solid underlag (fortrinnsvis sementplater) og fjerne alle hindringer, inkludert toalettet

Du trenger:.
Målebånd
Chalk SnapLine.
Square.
Thin satt mørtel.
Laftet mørtel sparkel.
Sealed marmorgulv fliser.
Avstandsstykker.
Straight 1-by-6 bord, tre til fire meter lange.
Mallet.
Våt så.
Grout.
Fugemasse float.
Sponge.


en.
Snap to kryssende linjer over midt på gulvet med kritt SnapLine, å dele den i fire kvadranter. Bruk en firkant som du snapper den andre linjen for å justere sin posisjon, så det er akkurat vinkelrett på den første linjen.
To.
Fordel mørtel over midt på gulvet, som dekker noen få kvadrat meter over krysset. Den kritt linjene vil fortsatt være synlig gjennom mørtelen.
Tre.
Sett en marmor fliser i mørtelen i krysset, grenser på to tilstøtende sider av de to linjene. Press flisene godt inn i mørtelen.
Fire.
Sett to avstandsstykker på hver side av flis. Trykk andre fliser på plass på hver side av den, mot avstandsstykkene.
Fem.
Gjenta og fortsette, sprer mer mørtel etter behov og bygge ut flis rutenettet fra sentrum og jobber deg veien ut langs linjene.
6.
Legg ditt bord langs overflaten av de første tre eller fire fliser, dekker dem alle på en gang, og trykker rundt på brettet med en klubbe, for å jevne ut topper av fliser med hverandre.
7.
Fortsett legging fliser og stoppe av og til nivå dem ut med styret. Lay så mange fulle fliser som passer i rommet, slik at det untiled rundt badekar, toalett avløp, vegger og andre steder at kutt vil måtte bli gjort.
8.
La fliser sett over natten. Mål og kutte flisene for kantene på gulvet av veggene, rundt badekar og rundt toalettet avløp med våte så. Monter flisene i mørtel. La dem tørke over natten.
9.
Trekk ut avstandsstykker. Påfør fugemasse over flisene med en mørtel flyte, klemme på langsiden av flyter langs overflaten for å tvinge fugemasse inn i linjene. Bruk en fuktig svamp til å tørke opp rester av fugemasse. La det stå i 48 timer før du installerer toalettet.

Andre artikkelen

 • kanting en benken
 • Hvordan kan jeg installere en lysekrone i et næringsbygg?
 • hvor lenge kan du lagre gass?
 • New Orleans-stil gårdsplassen huset plan
 • hvordan du justerer en håndverker 9-tommers båndsag
 • hva er flat ytterkledning?
 • retningslinjer for å installere nwfa tregulv
 • lodding prosedyrer
 • deler av en Tyler dør
 • hvordan du installerer flis benken på en pusset vegg
 •