hvordan å gjenkjenne en gammel romex

hvordan å gjenkjenne en gammel romexRomex er merkenavnet på en type av ikke-metalliske elektriske ledninger montert på innsiden av murene til et nytt hjem under bygging. Den har eksistert siden 1922 (Referanse 1), men ble ikke populær i nye boliger fram til 1950-tallet. Det har siden blitt industristandarden i bolighus.

Det finnes andre typer husholdninger ledningsnett som har vært rundt selv lenger, så gjenkjenning av forskjellen mellom den gamle Romex og pre-World War II kabling kan være en utfordring for gjennomsnittlig hus.

Du trenger:.
Romex kappe ripper


en
Se etter merking på plast vindsperre som sier. "Romex. " Det kan vanligvis finnes på nyere Romex wire fra 1970-tallet og senere. Det finnes også en rekke betegnelse trykket på plast sliren, enten "12-2 G" eller "12-3 G. " Tallet 12 angir gauge, eller tykkelsen, på ledningen, mens det andre tallet fulgt av G angir to eller tre bor elektriske ledninger pluss en jordledning.

Alternativt kan kappe si "NM", som betyr ikke-metalliske, og også gi det maksimale antall volt kabelen kan bære. Det er også mulig å finne 13-og 14-gauge Romex wire sammen med "2 G" og "3 G" betegnelser (Referanse 2)
2
Rip omtrent to inches. . av plast vindsperre baksiden med en Romex kappe ripper, laget en type wire stripper spesielt for Romex kabel. Strip en ubrukt del av kabelen bare etter den største sikringen har blitt stengt av på de viktigste panel, og finne en ubrukt wire bly som stenges av med en wire mutter, en type spleising enhet som vrir på enden av kobbertråd . Se etter en bunt med tre eller fire ledninger. En Romex bunt inneholder tre ledninger vil ha en naken kobbertråd sammen med en svart ledning og en hvit ledning. En Romex bunt av fire ledningene vil ha en nakne kobbertråd sammen med en hvit, rød og svart ledning (Referanse 2).
Tre.
Kontroller Romex kabling kobles til sikret koblingsbokser og stikkontakt bokser, som angitt av NEC, National Electrical Code (Reference 3). Disse typer stikkontakten bokser er metallic eller plast og kan skrues eller spikres direkte til en stud /bjelke før drywall henger.

Se etter en tydelig ser metallboks med fronten åpen, mens hver side har pre-cut sirkulære hull som kan være stemplet ut å la ledningene går gjennom. Den plast boksen har liten tunneler der negler kan bli kjørt gjennom, og kanaler for Romex ledningen til å skrive (Referanse 2). Du vet du har å gjøre med gamle Romex når kablene går gjennom bolig studs en fot over gulvet, og brukes til å wire stikkontakt bokser.
Fire.
Se etter pig-tailing, en Romex kabling teknikk som bruker en wire mutteren som blir med en enkelt ledning fra stikkontakten til to live Romex strømledningene. Dette er en måte å samle alle ledningene. Se etter dette Romex ledninger konfigurasjon i lysarmaturer, også (Referanse 2).
Fem.
Se etter keramiske knotter og rør som går langs utforming av hjemmet. Finne denne distinkte elektriske ledninger inn i en boligbygning utelukker tilstedeværelse av gamle Romex. Knott og rør ledninger er en foreldet ledningsnett konvensjon som forut for andre verdenskrig og er vanligvis bare i svært gamle hjem. Ledningene må ikke utsettes for luft til å avgi varme, og er sårbare for skader (Reference 3).

Old Romex og knott og rør ledninger er uforenlig, så det å finne tilstedeværelse av en utelukker tilstedeværelse av den andre.

tips og advarsler


 • Se etter en annen populær moderne kabling kalt armert kabel, som har en distinkt metall kappe som ligner rustning, derav navnet. Det er vanligvis funnet i samfunn der Romex ikke er tillatt (Reference 3).
 • Andre artikkelen

 • hvordan man kan organisere tre, rot og arkivskap på et kontor
 • historie tømmerhus bygging
 • hvordan du installerer bambus tregulv over sement
 • kabinett hardware installasjon verktøy
 • bad vinduet stiler
 • hvordan å lage et sagblad glans
 • hvordan du installerer keramiske fliser over tre terrassebord
 • kjelleren lagerrom ideer
 • marmor fliser benken ideer
 • hvordan du rengjør en konkret mikser
 •