hvordan å dekke benkeplater med keramiske fliser

hvordan å dekke benkeplater med keramiske fliserTile fungerer best når den er installert over en ren base av nye kryssfiner, men det kan brukes på nesten alle solid, glatt overflate, inkludert eksisterende laminat benkeplater. Spesiallim er laget for oppgaven, og disse er tilgjengelig på de fleste hardware og Oppussing butikker. Forberedelse tar noen ekstra skritt, men sluttresultatet vil se ut som en frisk flis installasjon

Du trenger:. .
Lim spesielt utviklet for laminater
1/8-tommers V-tannsparkel.
Glassfiber forsterkende papir.
Flat sparkel.
Thin satt mørtel.
1/4-tommers kvadrat-tannsparkel.
Bull nesen fliser.
Plastic avstandsstykker.
Keramiske fliser.
Gummihammer.
Float.
Grout.
Fuktig svamp.


en.
Spre limet liberalt direkte på laminat benkeplaten. Rake limet med en V-tannsparkel til å lage rygger. Mønsteret ingen rolle så mye som det faktum at rygger er til stede i alle limet. Ikke glem å ta med benkeplaten kantene.
To.
Legg et ark med glassfiber forsterke papir ned i det våte limet. Presse ut eventuelle luftbobler med en sparkel slik at den endelige overflaten er glatt og jevn.
Tre.
Påfør et lag med tynn satt mørtel, akkurat nok til knapt dekker papiret. Limet nedenfor kan fortsatt være vått under denne prosessen. Dette laget av mørtel ligner søker primer før maling en vegg, hjelper det prep overflaten for neste strøk.
Fire.
La mørtelen tørke, deretter bruker et lag av tynne sett mørtel, denne gangen er mer liberal. Rake den tynne satt med en firkant-tannsparkel på samme måte som du gjorde med lim. Bare dekke nok mot overflaten som du kan flis i ca 30 minutter. Hvis mørtelen begynner å stivne før flisene er satt på plass, kan flisene løsne eller brekke senere.
Fem.
Smør baksiden av et stykke bullnose flis å gi den lagt holde styrke. Bullnose er buet flis som brukes på benken kanter. Trykk bullnose flisen på plass. Sett plast avstandsstykker mellom bullnose fliser som du gjenta prosessen langs kanten.
6.
Legg ut et felt med keramiske fliser over resten av countertop at du har mortared. Plasser plast avstandsstykker i alle ledd for å sikre riktig avstand mellom flisene. Pek på hver flis lett med en gummihammer for å sette den fast i mørtelen.
7.
Fjern plast avstandsstykker når alle brikkene er satt på plass. La mørtelen tørke helt før fuging, vanligvis 24 til 48 timer
8
Mix opp en gruppe med fugemasse og skyv den inn i fugene med en flyt holdt på ca en 45. . -graders vinkel til fliser og sveiper diagonalt over flisene. Etter det overskytende fugemasse tørker til en dis på gulvfliser, tørk dem rene med en fuktig svamp. Du må kanskje svamp dem flere ganger for å fjerne all disen.

Andre artikkelen

 • ideer til grønne countertops
 • hvordan man klipper en åpning for loftet trapper
 • Slik oppdaterer eksteriør vinduet molding
 • badekar dekk design ideer
 • hvordan du bytter skyveknapp vinduer med doble hang vinyl vinduer
 • hvordan du installerer gummi gulv molding
 • hvordan gjøre billige rekkverk for en seng
 • strømadapter teknologi
 • hvordan å erstatte et badet speil
 • brannklassifiseringer for uretan taktekking
 •