Slik transport pre-fabrikerte granittplater

Slik transport pre-fabrikerte granittplaterGranitt kan fullføre ethvert kjøkken eller bad utseende, og prefabrikkerte plater kan forenkle installasjonen fordi de er precut å passe visse størrelser. Selv om steinen er særlig tøff for skade når den er installert, bør det brukes i transportere den. Legging av steinheller flate under transport kan føre til at den sprekker eller bryte over humper. Ved å ta visse forholdsregler, kan du flytte steinen trygt fra butikken til hjemmet ditt

Du trenger:.
A-ramme
. Ratchet klemmer.
Granitt plate.


en.
Konstruer eller kjøpe en A-ramme for å støtte granitt stykker. En A-ramme er en trebygning laget av 2-by-4s. Navnet kommer fra det er formen --- at av bokstaven A. For å støtte granitt, bør den øverste vinkelen være omtrent 10 grader. Rammen størrelse vil variere --- det bør være stort nok til å støtte stein, men trenger ikke å være så stor som den skive. Prefabrikkerte granitt er oftest brukt til mindre kjøkken tellere og bad vasker, og du kan bruke en mindre A-ramme enn om du hadde kjøpt lange, tilpassede benkeplater.
to.
Flytt steinen ved hjelp av to personer, eller mer hvis det er et spesielt stort stykke. Løft den jevnt ut overflaten den er på. Det bør skje vertikalt, noe som betyr en side skal være vendt mot bakken i stedet for den flate toppen eller bunnen.
Tre.
Ligger steinen på A-ramme, med det uferdige side mot skogen for å unngå skade på synlige polerte siden. Ved transport av mer enn ett stykke av granitt, kan du bruke samme A-ramme hvis det kan støtte dem. Den polerte sider av granitt skal være mot en annen polert side, så det uferdige steinen side ikke mar avslutningen av det andre stykket.
fire.
Strap hella til A-ramme. Stram stroppene så mye som mulig før du flytter. Den enkleste materialet for dette er klemmer eller skralle stropper tilgjengelig på jernvareforretninger. Ratchet stropper har en mekanisme for å hjelpe deg med å stramme bygget på et stykke av Strapping. Denne måten å stramme sikrer best mulig passform, slik at steinen ikke vingle.
Fem.
Transport av granitt plate på A-ramme i en bil stor nok til å holde det komfortabelt. Om nødvendig, sikre at A-rammen slik at det forblir oppreist. Dette vil redusere mulige skader på steinen fordi det kan bryte hvis den faller
6
Avlast granitt på samme måte som du lastet den:. . Ved å bære den vertikalt. Vær forsiktig når unstrapping platen fra A-rammen slik at den ikke faller.

Andre artikkelen

 • asbest retningslinjer
 • prosedyrene for belegg i en plast pulver
 • hvordan å lage et grustak for et skur base
 • FHA hjem inspektør sertifisering
 • kjøkken remodeling prosjekter
 • hvor mye avstand mellom platene bør det være når du bygger en kortstokk?
 • Slik aclimate tregulv
 • hvordan å beregne konkrete behov for en pad
 • hvor å putte i en kulvert rør
 • hvordan å designe en 10x10 kjøkken
 •