Hvordan kan jeg konkret en innendørs patio med en epoxy gulvbelegg?

Hvordan kan jeg konkret en innendørs patio med en epoxy gulvbelegg?Mens epoxy gulvbelegg er faktisk ikke konkret, ser litt epoxy maling liker betong. I motsetning til betong, som absorberer søl og kan derfor flekker, epoxy gulvbelegg motstår søl. Epoxy maling tørker også å lage en overflate som hindrer skrensing. Hvis du ønsker en konkret kamp for en innendørs patio, men ønsker ikke å bruke betong, bør du vurdere å bruke en epoxy gulvbelegg

Du trenger:.
Broom
Hageslange.
Bucket.
Etsning løsning.
Boards.
Epoxy maling.
Epoxy herder.
Drop klut.
Tape.
Maling skuffen.
Roller.
Pensel.
Epoxy maling flak.


en.
Vask uteplassen du har tenkt til pels med epoxy. Bruk først en sopelime til å presse det meste av støv og skitt av uteplassen overflate, så spray terrassen med en hageslange for å fjerne resten av skitt, eller sprute vann over det i bøtter. La patio våte.
To.
Følg instruksjonene på den etsende løsningens container for å blande riktig kombinasjon av løsning-til-vann i en bøtte. Hell den etsende blandingen i et hjørne av terrassen. Hvis terrassen er hevet, for å plassere tre brett mot hver side av hjørnet hindre at blandingen i å kjøre off. Stå på terrassen med ryggen til motsatt hjørne av der du helte løsningen og trekk den løsningen over til du har dekket hele terrassen. Så skrubb hvert område av uteplassen i minst ett minutt å etse løsningen inn i overflaten.
Tre.
Bruk en hageslange eller bøtter med vann for å skylle den etsende løsningen fra terrassen's overflate, med sikte vannet mot en dør eller et avløp. Hvis innendørs patio er ikke rundt et avløp eller dør, ikke etse overflaten før maling med epoxy. La gulvet tørke i minst fire timer.
Fire.
Kombiner epoxy maling med herderen som følger med det, å følge instruksjonene på maling kan. La malingen satt i 30 minutter å tykne.
Fem.
Dekk til alle flater rundt innendørs patio at du ikke ønsker å få male på. Bruk en dråpe klut og tape duken ned så malingen ikke kan kjøres under. Når du har dekket de omliggende flater, rull epoxy maling over uteplassen i én retning med en lang-håndtak maling roller. Legg et strøk med maling i motsatt retning over gulvet for å få full dekning. Hvis hjørnene har spotter som valsen savner, bruk en pensel til å fylle ut og dekke.
6.
Fordel fargen flak som følger med epoxy maling over det malte patio. For det mest naturlig utseende, kaste noen flak ut over uteplassen overflate. Påfør flak mens malingen fortsatt er våt.
7.
La 24 timer for gulvet tørke før du trer inn på terrassen. Hvis du tror malingen jobben er for lys, gjenta maling og flake-spredning prosess for å legge et nytt strøk.

Tips og advarsler


 • Hold området med innendørs patio godt ventilert mens youwork med etsing løsning og epoxy maling. Bruk beskyttende belegg, slik som hansker og vernebriller dekker mens etsing gulvet.
 • Andre artikkelen

 • Hvordan kan jeg designe et vindu innslag?
 • kan jeg legge fliser oppå vinyl backing & lim?
 • verktøy for å installere gulv i nærheten av MR-maskiner
 • hvordan å sammenligne countertop overflater
 • tapet substitutter
 • hva er flat ytterkledning?
 • Slik stein finér et hus
 • hvordan du kan bygge din egen solenergi drivhus
 • hvordan man klipper et gulv
 • hvordan du installerer tregulv ved skifte retninger
 •