Hvordan varme uisolert garasje

Hvordan varme uisolert garasjeEn typisk to-bil garasjen kan ta opptil 20 prosent av plassen i et hjem. Noen huseiere 'garasjer inneholder vaskerom, verksteder og andre funksjonelle områder som krever noen form for oppvarming på kalde vintermånedene for komfort. Ulike typer garasje ovner er tilgjengelige som enkelt kan installeres i et hjørne på gulvet, fra taket eller på veggen. Du kan montere en ventilert gassvarmeovnen fra taket på garasjen din uten å bruke mye tid og penger å ha en stor enhet profesjonelt installert. Kjøp ditt valg av garasjen gassvarmeovnen av type drivstoff og BTU utslippet som passer dine garasjen elektriske behov. Det kan være lurt å vurdere en enhet med en elektrisk vifte for å sirkulere varmen. De fleste garasje ovner leveres med et monteringssett og instruksjoner

Du trenger:. .
Ventilert gassvarmeovnen
To 2-av-6-tommers trestykker. MobiltelefoniLag skruer.
Fastnøkkel.
To lastestroppene.
Marine blokk og takle.
Heavy-duty klemmer.
Drill.
Befordring bolter og muttere.
Hammer.
T-formet røykrør, vær ring og ventil cap.
Lodd.
Marker.
Wire.
Jigsaw.
Trakt-formet blinke.
Kniv med krumme bladet.
Taktekking negler.
Snap-in-place koblinger.
Gass rør og fleksible gassledningen.
Gjengeforsegling.


en.
Klar for montering av gassvarmeovnen diagonalt i et hjørne. Fest to 2-by-6-tommers trestykker diagonalt på tvers av takbjelker av lag-skru dem med etterslep skruer og en skiftenøkkel. Den 2-by-6s bør være lang nok til å krysse over to bjelker på en diagonal.
to.
Bruk en blokk og takle å løfte varmeren. Wrap to lastestroppene rundt ovnen og sikre dem tett. Hekt den øvre delen av blokk, og takle på takbjelken og fest den andre enden til lastestroppene. Trekk ovnen opp til bjelkene for å forberede installasjon.
Tre.
Fest varmeren til bjelkene. Plasser varmeren i monteringsstedet på bjelkelag. Klemme varmeren til bjelkene på montering flensene med to-tre klemmer på hver side av enheten. Bor klaring hull i cut-outs for transport bolter. Sett inn en vogn bolt i clearance hullene og bruke hammer til å drive kragen inn i treet. Plasser muttere på boltene, og vri dem på med fingrene. Avslutt sikre dem med en pipenøkkel og fjern klemmer.
Fire.
Fest T-formede røret for eksosen. Sett T-formede del av røykrøret på baksiden av ovnen. Dingle den lodd fra undersiden av taket rett over sentrum av røykrør til å bestemme hvor du borer hull til eksos. Markeres det på undersiden av taket med en markør.
Fem.
Lag et hull i taket for røykrøret. Bor gjennom den markerte posisjonen på taket. Sett noen wire gjennom hullet til toppen av taket, slik at du kan finne det området når du klatrer på taket. Center pipen over hullet og tegn et omriss rundt diameteren på røykrøret. Bruk stikksag til å skjære ut åpningen for røret.
6.
Vanntett røykrøret åpningen. Klatre på toppen av taket og finne plasseringen av ledningen fra Trinn 6. Center den traktformede blinkende over hullet du kutte ut for røykrøret. Mark åpningen av traktformede blinke ved å skissere de ovale over cut-out med en markør. Bruk verktøyet kniv til å skjære vekk øvre helvetesild langs merket. Fest blinkende over hullet ved å legge fugemasse til nedre helvetesild og skyve bunnen av traktformede blinkende under den øvre helvetesild. Bruk taktekking spiker og en hammer til å fullføre installasjonen av blinkende.
7.
Fullfør installere avtrekksrøret. Sett den lange avtrekksrøret gjennom hullet i undersiden av taket og opp til det blinkende. Bli den andre enden av røret til den T-formede flue. Fest dem med snap-in-sted koblinger. Plasser været ringen og vent lua på den øvre delen av røret og sette fugemasse på spikerhoder.
8.
Forbered varmeren for elektriske tilkoblinger. Ta av sidepanelet fra varmeren å få tilgang til elektriske ledninger. Følg gassvarmeovnen produsentens anvisninger for å koble matchende ledninger med wire nøtter.
9.
Fest gassrørene og fleksible gassledningen. Spre gjengeforsegling til tips av gass rør og skru dem godt sammen. Sikre fleksibel gassledningen til varmeren og viktigste gassledningen og stram den med en mutter.

Tips og advarsler


 • Bruk fallsikring ved klatring på taket ditt.
 • Andre artikkelen

 • ekspanderende skum isolasjon typer
 • hvordan gjøre skap ut av melamin
 • hvordan å bygge en havutsikt hus
 • hvordan bruke treinnredning under en stol rail
 • hvordan sette bukt bunn vegg flis
 • hvordan du legger en person i et hus tittel
 • hvordan du bruker en slipeskive dressing stick
 • hva er farene ved slagg blokk?
 • føderale og statlige tilskudd for vedfyring ovn installasjon
 • epoxy badekar reparasjon rekvisita
 •