mest populære ytterkledning farger

mest populære ytterkledning fargerVinyl Fasader, som dateres tilbake til år 1872, er et holdbart alternativ til å male, og kan øke verdien og eksterne holdbarhet av ditt hjem. Vinyl Fasader har kommet en lang vei siden det først ble markedsført kommersielt i 1930, nå er det tilgjengelig i en rekke stiler og farger som kan reflektere den unike preferanser og personligheter i hus.

White og Cream

Ifølge en gjennomgang utgitt av Pålitelig Remodeler, den mest populære av alle vinyl Fasader farger på markedet i dag er fortsatt hvit. White, som kommer i en rekke nyanser som off white, antikk hvit og krem, er en av de eldste av farger alternativer i kommersielt markedsført vinyl Fasader. Mange velger hvit og andre lyse farger fordi lysere nyanser ikke kolliderer med fargevalget på de fleste hus, det gjør også ditt hjem se større ut. Dypere farger som beige er også populært, og tilbyr tilsvarende effekt.

gule og Browns

Bare bak hvitt i bestselgende og mest populære fargene på vinyl Fasader er nyanser av gult og brunt. Lysere nyanser av gult, nesten som hvit, låne utseendet til en økt plass og kan koordinere godt med andre farger, spesielt når lyse nyanser av hvitt er brukt som fargevalg å trimme vinduer og garasjeporter. Browns som kommer i en nyanser som sand tilby nøytralitet og fungerer godt med de fleste helst farge trim. Mørkere nyanser av brunt er ofte brukt på større boliger når en større størrelse utseende er ikke et problem, og disse gjør best med lysere trim rundt vinduer. En ekstra fordel med mørkere brun-farget Fasader er at mørkere farger har en tendens til å skjule smuss mer enn de lyse tonene.

Grays og Blues

Varierende nyanser av gråtoner og blues er neste i poplarity. Gray har en tendens til å være det mest populære valget ut av de to når de brukes på mindre hus, som det ser ut til å øke hjemme størrelse. Gray Fasader leveres i en rekke nyanser, alt fra skifer grå til lysere nyanser som sølv og frost. Blues har også kommet i et bredt spekter av fargetoner fra lette pastellfarger til dypere nyanser som marineblå og midnatt. Forbrukere som velger mørkere nyanser av blått eller dype nyanser av grått bruker ofte lysere nyanser av hvitt eller beige på trim for å legge til definisjon og en mer moderne snitt.

Andre artikkelen

 • hvordan du bruker trærne på et område for å bygge en ramme for et hus
 • hvordan bygge et hus under 50k
 • gjennomsnittlig pris for å gjøre om et kjøkken
 • hvordan å beregne mengden av betongplaten kreves
 • trinnene for å installere en pre-hang interiør døren
 • hvordan å skjære sperrer for en pulttak
 • hva som gjør en god luftkompressor?
 • Hvordan kan jeg fortelle forskjellen mellom kulde-og type l kobberrør?
 • hvordan plassere en rail innlegg på toppen av dekk boards
 • hvordan du bytter skyveknapp vinduer med doble hang vinyl vinduer
 •