om gresk mosaikk kunst

om gresk mosaikk kunstMosaic er kunsten å sette biter av stein og andre ting i mørtel eller sement. Gresk mosaikk er spesielt vakker på grunn av artisteri innebar, og historiene den forteller. Detaljert mosaikk skildrer gudene, familie, arkitektur og skjønnhet som var, og fortsatt er, Hellas

Historie

Den tidligste kjente mosaikker ble skapt i Kina i det 4. årtusen B. C. Som handelsruter ble opprettet, kunsten spredte seg til Hellas og senere Italia. Den mest antikke mosaikker funnet i Hellas ble laget med biter av søppel. Rubble mosaikk utviklet seg til mosaikk laget av sten, marmor og glass. Ved det første århundre e. Kr. , ble mosaikker funnet i hus av alle klasser av mennesker. Gjennom disse mosaikker, har dagens arkeologer og historikere lært mye om hvordan folk levde, deres økonomiske stående, deres verdier, deres aktiviteter og hvem de tilbad.

Materials

Tesserae er elementene brukes til å lage en mosaikk bilde . Eksempler på tesserae er stein, glass, marmor, leire og keramikk stykker. Tidlig Gresk mosaikk brukt steiner, med mer fargerike materialer lagt til som kunsten utviklet seg. En blanding av sement, sand og vann ankere tessarae. Black leire brukes som en myk grunnlag for å stille og design timages i den bysantinske teknikken av mosaikk gjøre.

Technique

Det er tre teknikker som brukes til å lage gresk mosaikker. Den bysantinske Teknikken innebærer skissere et design på tre som har svart leire på toppen av det. Kunstneren arrangerer steinene, limer en tynn klut over mosaikk og forlater den tørke. Når tørt, setter kunstneren veden side i sement og fjerner klut.

Den direkte teknikken er vanligvis brukes for gulv og i bakken, for eksempel en sti. Kunstneren gjør et tre eller metall ramme, så fyller den med en sement blanding der hun plasserer tesserae. Denne teknikken kan også være ansatt på en tre-base festet til gulvet.

Den indirekte teknikken er brukt til å lage store fliser og kunstverk. Kunstneren strekker seg papiret over et stykke tre og lim den tesserae forsiden ned på papiret. Han konstruerer en ramme rundt mosaikk kanter, dekker tesserae med en mørtel blandingen og fyller resten av rammen med sement, toppet med kylling wire og plast, for stabilitet, og en annen trestykke. Kunstneren snur over mosaikk, skreller av papiret og lar mosaikk tørke.

Funksjon

Gresk mosaikk ble gjort for skjønnhet, men fungerer også spilte en viktig rolle. Mosaikk ble brukt som gulv, for å dekorere fontener og hage stier, og til å dekorere og forsterke søyler, trapper og vegger. Mosaikk ble også brukt i tak av kirker og andre viktige bygninger.

Mythology

Mythology har alltid spilt en stor rolle i inspirerende greske mosaikker. Bygningene i Hellas er strødd med mosaikk av Zeus, Poseidon, Triton, Afrodite, Paris, Daphne og hele familien av guder, forteller av mytene om de gamle grekerne. Disse mosaikken er nydelig detaljerte, med gudene ridning eksotiske dyr, som flyr over himmelen og inn i hav, kjempet modig kamper og fortelle vakre og tragiske kjærlighetshistorier.

Andre artikkelen

 • Slik Refinish utsiden av en Miele kunst vakuum
 • hvordan å male ville fugler
 • hvordan å male skinn sko
 • hvordan å designe en thug hodeskalle
 • Slik Refinish en støpejern pidestall vasken
 • DIY badekar maling
 • kule øyet effekter
 • eksempler på patentkrenkelser i kunsten bransjen
 • hvordan å lage metal kunst
 • Hvordan tegner jeg gjøre frokost mat?
 •