magazine fotoseanse ideer

magazine fotoseanse ideerKommer opp med nye ideer for et magasin fotoseanse kan samtidig vanskelig og skremmende. En kommersiell fotoseanse bør produsere bilder som har nok sjokkere til å holde leserne interessert i relativt lang tid. Magasiner eksisterer fordi leserne finner dem interessante og annonsørene finner dem nyttige for reklame (og salg) produkter som klær, smykker, sportsutstyr og mange andre elementer. Bilder er en integrert del av å tiltrekke og holde leserne interesse.

Walking on Water

Fang leserens oppmerksomhet ved å fotografere modeller som tilsynelatende gå på vannet, tyder profesjonell fotograf Chase Jarvis. Opprette en slik effekt er ikke vanskelig. Bare flom en stor plass med ca 1 cm vann. Skyt modellene fra en rekke vinkler, også på vann-nivå og fra toppen av en stige. Har beveger danserne seg fritt om plassen, eller har slitasje modeller danse eller plaske rundt. . Du kan ha dansere utføre på de oversvømte plass eller dekk ut modeller i et bestemt kleskolleksjon og ha dem plaske rundt. Denne ideen har fordelen av å være både kreativ og rimelig. Du kan leie ut en hel tennisbane og kjøpe Visqueen og sandsekker for å skape plassen, sier Jarvis.

Svømming i Blue

Lure lesere inn i bildene ved å lure dem. En måte å gjøre det, i følge Jarvis, er ved gjennomvåt modellene i vann og ha dem hoppe gjentatte ganger opp og ned på trampoline. Fra bakken, fotografere dem mot en sen-ettermiddag eller tidlig kveld himmel, når den dype blå fargen fremkaller nyanser av havet. Modellene kan være iført klær du vil funksjonen i bladet. Med noen post-produksjon, vil det se ut som de svømmer under vann. Det mest avgjørende element i dette skyte, ifølge Jarvis, er lyset. Sørg for å få riktig mengde og kvalitet av lys for bildekunst.

Dryppende i Paint

Drypp maling på modeller for å legge sterke farger, som vil tjene som midtpunkt for din fotoseanse, ifølge Lady Art Ser. Det eneste problemet er at det å bruke ordentlig maling skaper en rekke komplikasjoner. Først, har malingen en tendens til å tørke med en gang, noe som vil redusere tiden du har til å skyte mens malingen er dryppende og glinsende-en mer interessant og estetisk effekt. For det andre vil du ha en hard tid å få malingen av din modell og noen klær som brukes for seansen. Til slutt, for noen, kan lukten av maling bli uholdbar etter noen minutter. For å omgå slike problemer, bruker kondensert melk blandet med mat coloring å skape en simulert maling.

Andre artikkelen

 • hjemmelagde investering sammensatt for støping bronse
 • marmor carving verktøy
 • egyptisk bryllup farger
 • hvordan å trekke sko i mote
 • hvordan sette to forskjellige eksponeringer for ett bilde
 • hvordan du skriver ut en en tomme bilde
 • keltisk katolske tatovering ideer
 • hvordan gjøre vanlige farger med com-art maling
 • hvordan å skaffe seg en kleberstein pipe
 • hvordan å tegne manga med markører og fargeblyanter
 •