hvordan du oppretter en elefant øre skisse

hvordan du oppretter en elefant øre skisse



Lage en skisse gir læring, så vel som en sjanse til å uttrykke kreativitet. Ifølge Picturedraw Portretter, "Skisse er ikke om å tegne et bilde i et portrett eller en tegning ting nøyaktig, skisser handler om å være løs og dristig og ikke bekymre deg for å gjøre feil, la ditt virkelige følelsene komme ut. " Sketches kan være av noe, for eksempel en elefant øre. Identifiser hvis skisse er av en plante eller pattedyr og finn et fotografi. Skisse en elefant øret er ikke komplisert.

Du trenger:
Flat, glatt overflate
. Foto eller illustrasjon.
Blyant.
Linjal.
Tegning papir.
Blyantspisser.
Art viskelær.


en.
Finn et bilde /illustrasjon av en Colocasia, Elephant Ear plante eller av Elephas Maximus, asiatisk elefant eller Loxodonta Africana, den afrikanske elefanten. Hvis du ikke kan finne et engangs bilde /illustrasjon deretter skanne /print eller kopi en. Du må tegne et rutenett på bildet. Søk på nettet, eller se i botaniske /hage tidsskrifter /kataloger. For pattedyr, se i magasiner som "National Geographic" eller zoo publikasjoner.
To.
Legg fotografiet /illustrasjon på et flatt underlag. Bruke linjal, dele bildet inn i fire like deler med lys blyant linjer. The Elephant Ear Anlegget er en giftig potteplante. Ifølge Elephant Information Repository, "Den afrikanske elefanten har ører som gjennomsnitt minst tre ganger størrelsen av den asiatiske elefanten. "
Tre.
Del papiret i fire like deler med dine hersker. Bruk blyanten til å markere linjene. Breaking et bilde inn i fire kvadranter gjør skissere lettere fordi du skisserer én del av gangen. Sett ditt bilde og papir side ved side.
Fire.
Begynn i det øvre venstre hjørne av bildet /papir. Ifølge Russell Stutler, "Ta din blyant og begynner å tegne akkurat det du ser foran deg som om øyet var et kamera, å trekke linjer slik du ser dem, og alltid bor klar over romlige relasjoner og vinkler . . . Det eneste som betyr noe er hvordan de ser ut til deg fra din synsvinkel. "Skisser disposisjonen eller hele seksjonen. Hvis du disposisjon, kan du gå tilbake og fyll ut detaljer som skyggelegging. Når du er ferdig skissere dette kvadrant, gå til neste trinn.
Fem.

Flytt til øvre høyre kvadrant av foto /papir. begynne å tegne det du ser, koble skisse i venstre kvadrant til den nye skissen i høyre qudrant. Ifølge Art Graphica, "Alltid trekke ut" lette "å starter med . . . Bruk minimalt press og gjøre linjene akkurat tung nok til at du kan se dem. . . "Når du er ferdig med denne kvadrant, gå videre til neste trinn.
6.
Gjenskape det du ser i nedre venstre kvadrant, med fokus på disposisjonen. Ifølge Picturedraw Portretter , "Skisse handler om å være fri, fri til å tolke hva som er foran deg om det er en person som du tegner, et landskap, et stilleben, eller en mer abstrakt visjon. "
7.

Flytt til høyre kvadrant og fullføre skissen. Du har løst reprodusert fotografiet av elefanten øret. Fyll inn detaljer som skyggelegging hvis du ikke gjorde det tidligere. Shade, ved å vri på blyanten ledelsen på sin side, gni frem og tilbake lett.

Tips og advarsler


 • Hold blyanten skarpe og bruke en kunst viskelær til lett slette feil.
 • Andre artikkelen

 • slikkepott teknikker
 • digital bilderedigering tutorial
 • hvordan å sammenligne objektiver for Nikon D60
 • ulike medier i kunst
 • hvordan å male polyetylen skur
 • hvordan å mestre svart-hvitt fotografi
 • hvordan å lage en mote portefølje
 • hvordan du laster opp bilder og lage Warhol-stil utskrifter
 • Hvordan kan jeg male metal spindler?
 • hvordan du kan utvikle 35mm film hjemme
 •