hvilken type kunst gjorde monet gjøre?

hvilken type kunst gjorde monet gjøre?Claude Monet var en av grunnleggerne av impresjonismen bevegelsen i kunsten. I 1874, Monet, Edgar Degas, Camille Pissarro og andre organiserte en gruppe kalt Anonym Society of malere, skulptører, Grafikere, å etc. stiller ut i Paris. Mens kritikere av arbeidene anklaget dem for å vises uferdige, roste andre scenene til det moderne liv og sin avvisning av tidligere teknikker. Impresjonistiske malerier ble unblended og la vekt på lys og skygger heller enn en skarp oversikt over saksforholdet.

Bakgrunn

Monet. (1840-1926) vokste opp i Normandie i siste halvdel av det 19. århundre. Han studerte med plein-air malere i de tidlige årene og hadde noen tidlig suksess male bilder av landskap, kyst og fritid livet til folket i Paris.

Style

Monet ble fascinert av japansk treplaten utskrifter og utnyttet deres asymmetri i sitt arbeid. Han flatet ut skjemaer til to dimensjoner, brukte fargen i stedet for toner av svart og grått i skygger og utvidet teknikken hans ved hjelp av korte streker med farge for å fange essensen av bilde og lys. Dette ga sitt arbeid et utseende som direkte motsetning krevende realisme og sjokkert moderne kritikere.

Tidlig Studio Work

I en alder av 22, sluttet Monet atelieret til Charles Gleyre i Paris. Auguste Renoir og Frederic Bazille var klassekamerater sammen med andre fremtidige impresjonistene. Den Paris Salons avviste Monet's store verk som "Femmes au jardin» (Kvinner i hagen, 1866). I den, helte sollys ned kvinnenes kjoler og fortsatt med uforminsket styrke på bakken. Deres ansikter var utydelige, og penselstrøkene var synlige. Kritikere foraktet den synlige penselstrøk, sier det var et tegn på mangel på dyktighet. En Salon jurymedlem sa, "For mange unge mennesker tenker ikke på annet enn å fortsette i denne avskyelige retningen. Det er på høy tid å beskytte dem og redde kunsten!"

Impresjonistiske gjennombrudd

Inspirert av mainstream innvendinger til sitt arbeid , Monet, Pissarro, Manet, trakk Renoir, Degas og andre sammen sitt eget show i 1874 å stille ut sine siste malerier. Der Monet's "Impression: Sunrise" trakk negativ oppmerksomhet for sin mangel på distinkte form og åpenbare penselstrøk. Gruppen relished i hån av kritikerne, og begynte å kalle seg impresjonister.

Utvikling av Style

Gjennom siste kvartal av det 19. århundre, fortsatte Monet løsner hans penselstrøk og eksperimenterte med farge, vinkler og lys. Begynnelsen i 1890, malte han det samme fagene gjentatte ganger i forskjellige tider og lys på dagen. Hans høystakken og Rouen Cathedral-serien skiller seg ut, det samme gjør hans monumentale serie med vann-liljedam malerier av 1910 og 20-årene. De kjennetegnes Monet underskrift stil som de hadde en tung bruk av maling som fanget flimrende bilde, lys og skygger av faget.

Andre artikkelen

 • interaktive tegning spill
 • Hvordan kan jeg fjerne gammel maling fra en sement patio?
 • materialet som brukes til å fylle et hull i en ståldør for sliping og maling
 • hvordan du bruker en sug feed spray pistol
 • kan en plastisk komponent males rett etter at den er støpt?
 • Slik akvarellmaling stoff tekstur
 • Hvordan tegner jeg gjøre med en sakura mikron pigma penn?
 • fønikiske kunst
 • unike tatoveringer for par
 • hvordan å male elsker fugler
 •