forskjellige typer kniver som brukes i kulinariske kunster

forskjellige typer kniver som brukes i kulinariske kunsterEt sett med gode kulinariske kniver er viktig for god mat. En grunnleggende eller begynnelsen satt bør inneholde minst en kokk kniv, en slicer, en beinstamme kniv og en liten kniv. Spesialitet kniver som et fuglenebb eller tourne kniv, en cleaver, en ost kniv og filetering kniv er funnet blant en profesjonell kokk samling. Kniver laget av høy karbonstål holde kanten beste, men rustfritt karbonstål ikke flekker og har en kant nesten like bra.

Chef's Knife

En kokk kniv, noen ganger kalt en kokk kniv eller en fransk kniv , kommer i standard lengder på 6, 8, 10 eller 12 inches. De brukes for alle typer skjæring oppgaver fra kutting, dicing, hakking og hakking å knuse hvitløkfedd. Godt balansert for kulinariske arbeid, de er tunge nok til å brukes på kjøtt og tykke frukt og grønnsaker.

Slicer eller Carving Knife

Slicers eller carving kniver blir brukt til slike ting som slicing kokt fjørfe og kjøtt. Tynnere enn kokkens kniv, kan de også være fleksibel. Kanten kan enten være konisk eller riflet, og poenget enten runde eller spisse. En carving gaffelen er en fin kompliment til denne kniven, og brukes til å holde kjøttet mens den blir ristet.

Boning Knife

En beinstamme kniv er laget for å fjerne de viktigste bein fra rått kjøtt. Dens blad er vanligvis 5 til 6 inches lang og smal for enkel bevegelse rundt beina. Det har også å være rigid på grunn av arbeid det er designet for å gjøre. Større kjøttstykker krever de største Boning kniver, mens de mer lett manipulert mindre kniver kan brukes på mindre kutt.

Liten kniv

En liten kniv brukes til peeling og trimming frukt og grønnsaker. De er små, med en 3 til 5 tommers rette, smale blad som peker på slutten. De er enkle å bruke og fungerer godt for kjerneboring frukt og for kutting eller dicing små elementer som hvitløk eller sjalottløk.

Spesialist Kniver

Det finnes andre nyttige kniver som er del av en chef's samling, men kanskje eller kanskje ikke bli dagligdagse gjenstander på kjøkkenet. Bird's nebb eller tourne kniver er paring kniver med blad buet som en hauk's nebb som er ideelle for kutting av buede kanter av tourneed (avlange) grønnsaker. Kløyve er hakking verktøy som er tunge nok til å skjære gjennom noen bein. Ost kniver har enten en kort tykk kniv for å skjære gjennom hard ost eller en lang smal kniv for myk ost. En filetering kniv er en beinstamme kniv med en lang, tynn, fleksibel blad spesielt designet for filetering fisk.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en avis tegneserie
 • hvordan å male glassfiber trammen kolonner
 • baby fotografiet ideer
 • hvordan å tegne graffiti bomber
 • Slik Refinish Klo foten baljer og emalje synker
 • hvor å fjerne gammel maling fra flis
 • lakkfjerning rettsmidler for tre
 • hvordan du fjerner oljebasert maling fra keramiske fliser
 • lakkfarger i gresk vekkelse
 • hvordan å trekke nærbilder av mennesker
 •