afrikansk kunst gaver

afrikansk kunst gaverShopping etter den perfekte gaven kan være utmattende. Med så mange masseproduserte varer på markedet, kan det være vanskelig å gi en uforglemmelig gave. Afrikanske kunstverk er generelt hånd-laget, unike og kreative. Afrikanske skulpturer og andre kunstneriske gaveartikler er tilgjengelige i eklektisk gavebutikker, hjem innredning butikker og på nettet.

Skulpturer

afrikanske skulpturer er rike med interessante tribal historier og alkymistiske funksjoner som er spesifikke for visse regioner eller stammer, som BWA , Asante og Kongo. BWA stammer, fra Burkina Faso og Mali, er delt inn bønder, smeder og griots (skalder og musikere). De hånd-riste masker med sirkulære ansikter montert på store planker med forskjellige fargede geometriske figurer over hodet. BWA figurer er sjeldne og kanskje må bestilles. Den Asante, i sørlige Ghana, håndverk metallarbeider og tresnitt. Skulpturene er vanligvis symboler for fruktbarhet og barn. De Kongo, i Kongo, skjære dekorere tre fødselspermisjon statuer vakre smykker. Disse elementene kan bli funnet på Internett på afrikanske gavebutikker.

Painted Ostrich Eggs

Afrikansk struts malte egg kan lage fantastiske gaver og er vanligvis tilgjengelig i etniske gave butikker, på nettet og i noen hjemme tilbehør butikker. Eggene er hånd-malt av lokale kunstnere eller afrikanske buskmenn med intrikate detaljer om dyr, natur, mennesker og andre temaer. Levende farger og metaller som sølv, gull, kobber og nikkel er brukt til å dekorere egg. Big spenders kan kjøpe egg dekorert med overdådige rubiner, diamanter og smaragder.

afrikanske Pottery

afrikansk vaser, potter, tallerkener og skåler malt i en rekke farger og motiver er noen ideer til et keramisk gave. Det er keramikk håndlaget i Kenya, Ghana og Egypt, hver med elegant design og detaljer. African keramikk er ikke bare et kulturelt uttrykk stykke kunstverk, men er også funksjonelle. Rimelig keramikk finnes i gave butikker og online; dyrere valg, slik som Yungur keramikk av Nigeria (ca $ 4000), er tilgjengelig

Smykker

Authentic afrikanske smykker har historiske betydninger som er kunstnerisk og åndelig i. naturen. Rundt det 10. århundre, hadde afrikanske royalty smykker laget i bronse og dekorert med elfenben eller edelstener. Halskjeder og armbånd laget av perler, sølv, gull, bein av dyr og tre er også vanlig i dagens og tradisjonelle afrikanske stykker. Hver har sin egen skjønnhet, som er preget av oppmerksomhet på detaljer, nyskapende design og levende farger.

Andre artikkelen

 • Houston, Texas, scenekunst grunnlaget tilskudd
 • Hering’s fargeteori
 • hvordan du justerer tatovering maskiner
 • hvordan gjøre silikongummi skulpturer
 • hvordan å male over hydraulisk sement
 • hvordan å resirkulere spraymalingsbokser
 • hvordan du lagrer akvarell maling
 • murstein malingen
 • hvordan du rengjør asbest ytterkledning for maling
 • hvordan å selge bildene til kalenderen utgivere
 •