abstrakt glass kunsthistorie

abstrakt glass kunsthistorieNår folk tenker på abstrakt kunst, er det første bildet som kommer til hjernen en maling-sprutet lerret-". Min 6-år-gamle kunne ha gjort det" den type ting som inspirerer de ofte gjentatte setning, Men abstrakt kunst har en sterk internasjonal tilstedeværelse, og den strekker seg inn i en rekke forskjellige medier, blant dem glass

Betydning

Begrepet "abstrakt" brukes i kunsthistorie og kunstkritikk å avgrense de former for kunst som er nonfigurative og nonrepresentational. Med andre ord, abstrakte figurer og former er produkter av kunstnerens individuelle fantasi. De har ikke corollaries i den virkelige verden, selv om tittelen på et verk kunne tilsi noe annet.

Historie

Mens bruken av farget glass i kunst kan dateres tilbake flere hundre år, abstrakt glasskunst ikke dukke opp før begynnelsen av det 20. århundre. Samtidig som moderne kunstnere begynte å eksperimentere med av mediene skulptur og maleri, begynte mange av de samme kunstnerne til å lage abstrakte mesterverk gjennom mediet for glasskunst. Et fremtredende eksempel er Marc Chagall, bedre kjent som en abstrakt maler, som skapte intenst ekspresjonistiske, fargerik design for glassmalerier.

Typer

I slutten av det 20. og tidlige 21. århundre, begynte artister over hele verden å oppdage bruker av glass utover farget glass. På dette punktet, startet for tre-dimensjonale glass skulpturer skal vises (for eksempel samarbeidende verk av Stanislav Libenský og Jaroslava Brychtová), samt glasskunst installasjoner. En fremstående eksempel på det siste er en massiv struktur, "La Cascade," laget i 1991 av Steve Tobin. Arbeidet måler 20 x 20 x 80 meter og består av glass kapillarrør.

Funksjoner

Stained glass er produsert ved bruk av metalliske salter. Når glasset er farget, er det da smidd inn glassmalerier. I denne prosessen, er små individuelle biter av farget glass satt sammen av kunstneren til å danne bilder eller, i tilfelle av abstrakte glass kunst, mønstre. De ulike biter av glass er bundet sammen normalt med bly strimler og støttes gjennom bruk av en sterk ramme.

Famous Ties

Prominent moderne abstrakte glasskunstnere inkluderer Marvin Lipofsky (American, 1938), der små fargerike glass skulpturer likne bobler; Sarah Hall (Canadian, 1951), som er ansvarlig for å integrere photovoltaic teknologi i produksjonen av glasskunst, Erwin Eisch (tysk, 1927), grunnleggeren av Studio Glass bevegelsen i Europa, og William Morris (American, 1957), hvis verk er omtalt i den permanente samlingen til Metropolitan Museum of Art.

Andre artikkelen

 • Hvordan finner jeg kunstneren for en afrikansk olje maleri?
 • hvordan å male porsche 911s hjul
 • nordvest kunstfestivaler
 • DIY kabinett lakkering
 • morsomme sommeraktiviteter i San Diego, California
 • hvordan å male tre til å se ut som metall
 • fordelene og ulempene med olje maling
 • kunstmuseer i nærheten av Hartford, Connecticut
 • hvordan gjøre en RTV mold
 • hvordan å fullføre en spiraltrapp
 •