hvordan flis fra en flislagt rom til et annet

hvordan flis fra en flislagt rom til et annetTile legger en tilpasset, dekorativ touch til alle rom i et hus. Hvis du planlegger å legge fleire rom, eller er trading ut eldre gulv for nye fliser, er det viktig å beholde det opprinnelige flisen design konsekvent som du overgangen fra rom til rom. Det er ikke så vanskelig som det høres ut, og de endelige resultatene er vel verdt innsatsen

Du trenger:.
Målebånd
. Blyant.
Krittstrek.
Tile avstandsstykker.
Thin-set mørtel.
Bucket.
Blanding padle.
Square-notch murskje.
Framing kvadrat.
Våt så.
Margin sparkel.
Grout.
Fugemasse float.
Sponge.
Sealer.


en.
Mål veggene i rommet og bestemme midten av rommet. Marker midtpunktet på hver vegg med en blyant.
To.
Snap en krittstrek for å danne to vinkelrette linjer langs midten av rommet. Working ut derfra, måle opp to-by-3-meter bokser og smekk boksene med kritt linjer. Ikke bekymre deg hvis noen bokser er ujevn som du kommer til midten av rommet.
Tre.
Dry lå en rad av flis langs midtlinjen fra den ene enden av rommet til den andre. Plasser flis avstandsstykker i mellom platene for å få mest mulig enda layout.
Fire.
Kombiner tynne-set mørtel og instruerte mengden vann i en bøtte og blande mørtel med en blanding padle inntil den tynne-set sine obligasjoner er aktivert.
fem.
Velg en 2-by-3-fots firkanten ved siden av tørke-la fliser line og legge et tynt lag med mørtel med en firkant-notch murskje. Skrap toppen av mørtel med strukturert siden av sparkelen.
6.
Legg flisen på mørtelen og jevnt trykk på flisen på plass gir det en svak jiggle. Bruk tørr-la raden som eksempel for avstand flisene og noen ganger se flisen er rettstillingen med en innramming firkant.
7.
Arbeid over til hjørnene, men vent og gjøre alle de hjørner på samme dag, på den måten trenger du bare å leie den våte så en gang.
8.
Mål kutt for til slutt fliser ved å plassere en brikke og holdent over en eksisterende fliser. Plasser en annen flis oppå mot veggen. Merk forskjellen på bunnen flisen. Dette er den delen til å kutte av med de våte så. Kutt flis, legg den på plass og gå videre til neste.
9.
La flisen tørke over natten, være forsiktig med å tråkke på noen ferske lagt deler.

10.
Fjern eventuelle mørtel som lekket ut på fliser med en margin sparkel, være forsiktig med å skrape flisene.
11.
Bland fugemasse i bøtte.
12.
Bruk en fugemasse flyte til trykke fugemasse i mellomrommene mellom flisene. La fugemasse for å stille for den anbefalte tiden.
13.
Vask vekk fugemasse på overflater av flis forsiktig, med en svamp. Vent til fugemasse dis å komme tilbake og gjenta prosessen til det ikke er fugemasse disen.
14.
La mørtelen å kurere over natten.
15.

Tett fugemasse med en mørtel sealer, tilgjengelig i små, penn-formet applikatorer.

Andre artikkelen

 • hvordan å feste en forfengelighet til en countertop
 • Hvordan kan jeg slår en bysse åpent kjøkken inn i et hi?
 • grunnleggende hjem snekring verktøy
 • hvordan planlegge en drøm hjem
 • fluxcore sveising tips og hint
 • kjeller tepper alternativer
 • doiron karbid checkering verktøy
 • de delene av kabelmuffen
 • hvordan bygge "grønn" boliger for eldre
 • takkonstruksjonen programmer
 •