hvordan å tegne en palme på en liten øy

hvordan å tegne en palme på en liten øyTegne en palme på en liten øy kan ta noen minutter eller opptil flere dager å fullføre, avhengig av hvor mye detaljer du har tenkt og hvordan spesielt du vil være om de endelige resultatene. Enten du får ditt bilde fra et bilde (fotografi, bok eller Internett-område), fra et minne eller fra en direkte visning av faget vil påvirke din evne til å innlemme detaljer, og vil ha noen betydning for tegningen du produserer, men det er ingen erstatning for den entusiasmen du tar med til dette kunstneriske bestrebelser.

Du trenger:
Foto, bilde, vise eller et minne
. Papir eller lerret.
Kull, blyant eller farget blyanter og viskelær.


en.
Finn et komfortabelt, godt opplyst område å jobbe og som har tilgang til visningen. Hvis du ikke jobber med en visning, ta med deg (eller har i tankene) bildet du har valgt. Hvis du ikke allerede har et bilde, det er mange valg tilgjengelig på Internett.
To.
Tenk deg, eller stirre på bildet du jobber fra, og bestemmer hvilket område av det bildet du vil overføre til din lerret eller papir. Dette er litt som å bruke en "beskjæring"-funksjonen i et bilde management program. Velg delen du vil bruke og bestemme hvordan du ønsker å se det i din egen rendering. Finn ut om palmetre og øya vil være i eksakt i midten eller til side og hvilken tid på dagen du vil skildre.
Tre.
Start tegne en lett oversikt over de viktigste delene av skissen din for å se hvordan alt vil passe på papiret. Tegn en fri form, ganske slank, trestamme i en oppover retning. Legg til en generell oversikt over Fronds på den øverste halvdelen av treet herunder hvilke informasjon de peker. Fronds tendens til å sprøyte ut i alle retninger, sammen, de vanligvis en generell sirkulær eller oval form. Legg i et generelt bilde av kystlinjen av øya.
Fire.
Begynne å legge noen detaljer og skygger, men husk at det ikke er nødvendig å fange alle nyanser. Palmer er vanligvis buet eller bøyd, til tider vokser ut nesten horisontalt, din skildring av sin unike form kan legge mye av interesse for tegningen. Hvis det er en solrik dag eller månelys natt, husk at skygger lean fra hvert fag i motsatt retning fra lyskilden, og alt med en skygge behov for å vise at samme orientering.
fem.
Start fylle i trestammen fra bunnen, etterligne retningen at treet vokser. Palmen er litt bredere ved basen og har ridged ringer sirkle stammen. Det er ingen grener. Skisser i Fronds, som er bladene på palmer og består av mange og lange, grønne, pilformede seksjoner, spisse strimler, som spray ut av sidene av stammen av hver Frond.

6.
Merk formen på kysten. Er det nesten er helt rund, eller gjør det ha noen skarpe kanter? Er det en steinete delen eller er det sand? Bruk sterke skarpe linjer for en steinete strand i motsetning til å bruke en mykere preg og glattere kurver for sand. Skisser det i henhold til dine observasjoner. Indikerer med bølgete linjer hvis vannet er rolig ganske og glatt eller bruke sterkere, mer uttalt linjer hvis det er grovt surfe og merkbare bølger.
7.
Step tilbake og undersøkelse tegningen, sammenligner det til det opprinnelige bildet. Ta noe endelig endringer, og autograf og dato din kreasjon.

Tips og advarsler


 • Hvis du trekker scenen skumring eller mørkt med måneskinn, kan du vise palmen og øya i skyggen uten å måtte bruke en masse detaljer mens de fortsatt være i stand til å oppnå et slående bilde ved hjelp av dype kontrasten mellom himmelen, vann, øy og tre i silhuett som kvelden setter inn
 • Når du er ferdig, er det viktig å finne en balanse mellom å lage din siste, små forbedringer og miste den beste delen av den tidligere innsats ved å gjøre for mange endringer.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å skyte en ekstrudering bilde
 • om hologram kunstverk
 • hvordan jakten på jobber som en konseptuell kunstner
 • hvordan sette opp et bilde messe
 • Hvordan kan jeg fjerne kuttet i maling fra tre ytterkledning?
 • tips om å male et rom og taping
 • Slik Refinish kjøkken dører
 • opplæringen på maleriet glaserte keramiske fliser
 • hvordan å skrive i gamle engelsk script
 • Hvordan kan jeg male i Montreal-stil kanadiske farger?
 •