kreative kunstprosjekter for små barn

kreative kunstprosjekter for små barnKunst er et språk som krysser grensene for land og tid. Musikk, malerier, skuespill, dans, og fotografering er bare noen av de skjemaene som kunsten tar. Et kunstverk kan formidle en følelse, en tanke, en idé, eller en filosofi. Deling språket kreativitet med barn gir dem en produktiv og positiv måte å uttrykke sine tanker.

silkepapir blomster

Silkepapir blomstene er enkle å lage og vakre. Du trenger en rekke av 3-tommers firkanter av vev papir, lim, glitter og grønne piperensere. Layer 04:58 silkepapir ark av ønsket farger, slik at de er på forskjellige vinkler. Knip og vri en liten del av midt i disse torget. Pakk piperenser rundt dette midtstykket, dette er stammen. Crinkle og brett silkepapir til å lage lag med kronblader. Hvis du ønsker, dypp blomst i en vannaktig lim, og dryss den med glitter. Making buketter av silkepapir blomster er en rask og enkel kunstprosjekt for små barn. De gjør en flott gave for Mother's Day eller påske.

Paper People

Gjør deg klar for dette prosjektet ved å ta bilder of personer barna kjenner. Du kan også kutte ut fotografier av magasiner. Cut T-skjorter, bukser, hatter, sko og andre klær former ut av konstruksjon papir. Tillat barnet å bruke limstifter til å feste klær til bildene. Legg til dyr, mat, klistremerker, og andre elementer til bilder som ikke var der før. Hvis du er veldig kreativ, kan du gjøre en hel collage som forteller historien om en familie ferie eller klasse tur til dyreparken.

Musikk og Motion

Expose barnet til ulike typer musikk. Arbeid i akvareller eller leire (væske medium) som du lytter til sanger. Tegn hva sangen gjør at du føler eller tenker. Oppmuntre abstrakte design og mønstre som er avhengige av farge og form å formidle en følelse. Folkebiblioteket er et flott sted å få gratis tilgang til musikk.

Splatter Paint skjorter

Dette er en perfekt sommeren aktivitet. Innkjøp lys t-skjorter for deg og dine barn. (Menn undershirts og tank topper også er fine. ) Fyll spray flasker, condiment flasker, ballonger, og plast kopper med maling. Spre T-skjorte på bakken og ha det gøy splattering på en kul design. Bruk hånden og fotavtrykk å legge til en personlig touch. Du kan splatter male noe med denne teknikken.

String Skulpturer

Lag tre-dimensjonale skulpturer med bare en ballong, streng og lim. Hell limet i en bolle og frakk strengen liberalt. Blås opp ballongen og knyt en knute i enden. Pakk strengen rundt ballongen, og pass på at alle på strengen er dekket i lim. Når du har din strengen i ønsket mønster, holder ballongen i en bolle til tørk. Når limet har tørket helt, pop ballongen og fjerne eventuelle gjenværende biter av latex. Du vil sitte igjen med en stiv skulptur laget av strengen. Du kan henge dette som pynt eller bruke det som en del av en tabell midtpunktet.

Kjøleskap magneter

Hver gutt vet den høyeste utmerkelsen en artist kan få, er å ha sine verker på kjøleskapet. Bruke butikken kjøpte magneter du kan slå hvilket som helst prosjekt til et minnesmerke. En collage, papir person, leire skulptur, eller liten tegning bør bevares med laminering av plast eller en spray-on sealer. Hot lim vil gi et sterkt bånd mellom magneten og kunstverk.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage søte logoer
 • utarbeide et badekar for maleri
 • hvor å fjerne tapet grensen og prep en vegg for maling
 • hvordan å blande utbedringsfarge
 • typer av vanntett maling
 • hvordan å tegne anime monstre på pokemon
 • Slik airbrush en perle glans
 • hvordan å lage en masquerade maske design
 • hvordan gjøre glassfiber life-size dyr
 • uvanlig verktøy for maling
 •