retninger og instruksjoner for roll taktekking

retninger og instruksjoner for roll taktekkingRoll taktekking kommer i økologisk filt og mineral-overflaten, glass-base taktekking. Det har fordelen av å være raskere og enklere å installere enn individuelle Takshingel. Det er også billigere enn vanlig kompositt Takshingel som har flere lag med materiale limt sammen fordi roll taktekking gir ett lag i stedet for tre. Roll tak er ofte brukt til å dekke lav pitch eller flate tak. Men, med denne type tak, er det en fare for vannansamlinger, råd så eksperter bruker to lag med roll taktekking på flate tak. . I tillegg anbefaler ebuild mot installering av asfalt rullet taktekking på et tak dekk med mindre enn ett 02:12 skråning, noe som betyr at taket skråningen er lav, øker bare 2 inches hver 12 inches av lengde

Du trenger:
Roll taktekking.
Broom.
Linjal.
Krittstrek.
Kniv.
Taktekking sement.
Galvanisert taktekking negler.
Hammer.
Drypp kanten.
Valley blinker.


en.
Mål bredden og lengden på taket. Roll taktekking kommer i 18-og 36-tommers bredde. Legg til en 2-tommers margin til de horisontale og vertikale målinger for overlapping. Multipliser bredde med lengden på taket ditt, inkludert overlapping beløpet. Inkluder et stykke å gå over toppen av taket. Bruk målingene til å bestemme hvor mange ruller av materiale til å kjøpe.
To.
Pick rullen taktekking type og farge du vil ha, kjøper den og bringe den hjem eller ordne for butikken å levere det til området. Innkjøp taktekking negler og taktekking sement. På byggeplassen, kutte antall lengder av valsede taktekking må du dekke taket, noe som åpner for en 2-tommers overheng, og legg dem flatt på bakken, slik det beroliger og flater ut før du begynner å arbeide med det.
tre.
Fjern alt rusk fra taket. Plukk opp stort avfall for hånd. Bruk kosten til å feie taket, som begynner på toppen og jobbe deg ned på alle sider, feiing vrakrestene som du går mot takfoten.
Fire.
Mål opp fra takskjegget bredden på rullet taktekking minus 1 /2 cm. Snap en krittstrek for å lage den øverste kanten av der du lå det første kurset av taktekking så det overheng takskjegget med 1 /2 cm.
Fem.
Legg den første kurset av taktekking begynnelsen ved takfoten, fôr den øverste kanten av stoffet mot krittstrek. Pass på å holde materialet rettet ut for å unngå rynker.
6.
Bruke taktekking spiker og hammer, spiker sømmene og kantene på rullet taktekking hver 3 inches. Snap en krittstrek 2 inches ned fra øvre kant av kurset å skape en enda kanten som en guide til å legge neste løpet av rullet taktekking. Spre tak sement på materialet 2 inches fra øverste kant. Legg neste kurs, og spikre det ned. Gjenta prosessen til taket er dekket.
7.
Klipp stykke rullet takbelegg for topp til en 12-tommers bredde. Snap en krittstrek på hver side av taket 6 inches ned fra toppen. Spre 2 inches av taktekking sement på begge sider. Plasser rullet taktekking og spikre den ned på den ene siden og deretter den andre.
8.
Trim endene av taktekking.

Andre artikkelen

 • egenskapene av lav karbon stål
 • bad remodeling ideer for en kar til et walk-in dusj
 • Hvordan kobler jeg hardiplank å murstein?
 • hvordan å bygge en countertop over en vaskemaskin og tørketrommel
 • populære utvendig huset lakkfarger
 • hvor mye burde jeg forvente å betale for et godt glass dusjhjørne?
 • ulempene av stive skumisolasjon
 • Slik lå porselen fliser over et betonggulv
 • hvordan du installerer hopscotch mønster fliser
 • hvordan du legger til et vindu i en eksisterende oppføring dør
 •