maleteknikker for gamle tre og glass dører

maleteknikker for gamle tre og glass dørerEn gammel tredør med glass paneler kan bli en varm og innbydende foran inngangen, eller en vakker invitasjon til å vandre ut til terrassen. . Franske dører eller mullioned dører som trenger maling stiller spesielle utfordringer, men ikke noe mer komplisert enn litt tålmodighet og rett pensel kan håndtere. Finn ut om det er en vintage utseende å bevare før maling, og ta fornuftige forholdsregler når du arbeider med fjerning av gammel maling.

Power Sanders og Fragile Panes

En gammel dør med glass inserts kommer til å ta tid å male riktig. Ved hjelp av en strøm slipemaskin for å fjerne sprukket eller falmet maling risiko bryte eller sprukket glass. Vibrasjonene kan være for sterke for glasset å motstå, og den eneste måten å finne ut at er å prøve det-for sent hvis forsøket mislykkes. Så sand i vindussprosser og resten av døren-i hvert fall i nærheten av glass-for hånd. Gjør jobben enklere ved å bruke en sparkel for å fjerne løs maling og drivning først. Sand opp på glasset, men ikke slipes glasset med sandpapir eller vil du ha permanente riper. Tørk av døren etterpå, ta ekstra nøye med å fjerne støv hvor glasset møter rammen. Så vakuum for å fjerne det gamle malingen støv gjenstår før du begynner å male døren.

Tålmodighet og Painter's Tape

En stødig hånd og en Zen holdning er den beste teknikker for vellykket male en gammel fransk eller mullioned døren. Bruk en vinklet pensel, holde den våt med maling og dra børsten fra kanten ved siden av glasset ut, vekk fra glasset. Du kan tape døren, og det vil ta deg lang tid å gjøre det bra. Men maling har en måte å lekker under kanten av de mest forsiktige taping jobb, selv om det bare skjer i flekker. Så sparer tid og bruke den på å gå sakte. Hvis du får en smidge av maling på glasset, tørke det av med en bomullspinne eller vent til den tørre og forsiktig skrape av malingen av glasset med en barberhøvel. Den ene tape som er nyttig når du arbeider med mye av hjørner der glassene er innrammet av tre er spesielt malerens tape for hjørner. Den kommer pre-cut i nøyaktig 90-graders vinkler som passer godt inn i hjørnene, noe hånd-anvendt vanlig tape vil ikke alltid gjøre.

Faux Maling og forsiktighetsregler

Bevar historiske utseendet til gamle dører og din egen helse med nøye vurdering av hva som bør fjernes og hvordan du gjør det. Bruk alltid en maske for å unngå innånding av gammel maling støv som kan inneholde bly eller andre giftige stoffer. Gamle malingen er tørr og flassende og er lett luftbårne. Og, hvis malingen er utrygt eller skjemmende, og du liker vintage utseende, bruke en faux maling teknikk for den nye finish. En utmerket etterligne alder knitre er glasur. De tre er malt i en mørk skygge underull. Etter det tørker, et lag crackle glaze går over det og da, akkurat som glasur starter å sett, men ikke etter, de lettere eller kontrasterende toppstrøk påføres med penselstrøk går alle i samme retning og ingen overmalinger. Som toppstrøk tørker det reagerer med glasur å danne sprekker i overflaten som avslører lag med maling under-akkurat som utseendet til et gammelt, slitt tredør.

Andre artikkelen

 • hvor å bli en illustratør eller tegneserieskaper
 • hvordan å lage keramikk ut av fin leire og sand
 • Hvordan kan jeg identifisere en maleri med to romerske kvinner & cupid?
 • hvordan å selge bildene til kalenderen utgivere
 • hvordan å lage web fotogallerier
 • hvordan å lage metal kunst
 • hvor å montere tegninger på et foamboard
 • maleri edger verktøy
 • hvordan å tegne meksikansk dyr
 • hvordan å fullføre en trebolle
 •