hvordan du velger en garasje

hvordan du velger en garasjeEn garasje er et verdifullt tillegg til ditt hjem og din livsstil. En garasje kan gjøre huset ditt ser større, beskytte bilen din mot elementene, butikken sjelden nødvendig forsyninger, tjene som et verksted eller alle av de ovennevnte. Tenk på det som et hjem tillegg, og ta så mye tid til å plukke det ut som du ville gjort med noen oppussing. Nøye opp alle de faktorer som kan påvirke ditt valg av garasjer slik at du kan få mest logiske valget. Du vil bli glad når du ender opp med den perfekte add-on til ditt hjem.

Du trenger:
Paper
. Pen.


en.
Mål tilgjengelig plass for garasjen din. En enkel garasje krever minst 12 av 22 fot, og en dobbel trenger 18 med 22 fot til å bygge. Den plassen du har tilgjengelig vil begrense ditt valg av garasjer.
To.
Skriv ned en liste over de grunnleggende typer garasjer og deres fordeler og ulemper. Vedlagt garasjer er bygget rett på siden av huset. De har den fordelen at du ikke må gå fra garasjen til huset, og kan tilføre verdi til hjemlandet. På nedsiden, er de den dyreste typen, og krever at du leier en arkitekt eller byggmester, noe som gjør det til et dårlig valg for DIYers. Frittstående garasjer er separate bygninger som kan kobles til huset via en breezeway eller holdes helt atskilt. De er også tilgjengelige som byggesett eller kan være tilpasset bygget og er noe rimeligere enn add-ons. Carporter er bare permanent tak til ly bilen. De er relativt billig og enkelt å bygge selv, men gir mindre ly enn sant garasjer.
tre.
Skriv ned hvordan klimaet, særlig i de kalde månedene, og hva slags dårlig vær (f. eks is, sterk vind, kraftig regn) taket ditt må tåle. Hvor kaldt er det vintre og hvor lenge de varer? Hvis du bor et sted med kort eller milde vintre, kanskje det beste valget være å spare penger med en carport. Hvis du bor et sted med strenge vintre, derimot, vil du få bedre bruk av en vedlagt garasje eller et frittstående et med breezeway. Pass på settet du kjøper, eller garasje du har bygget er godkjent for værforhold vil det bli utsatt for. For eksempel, hvis garasjen må tåle 2 meter av snø på bakken i flere måneder, må du kontrollere at alle kit du kjøper er vurdert å gjøre det.
Fire.
Skriv ned hva du planlegger å bruke garasjen til. Bruker du den for lagring, parkering eller begge deler? Hva slags område bor du i? Hvis du planlegger å legge verdisaker eller en dyr bil eller bor du i en høy-kriminalitet området, bruker en garasje med tunge, låste innganger og små vinduer tyver kan ikke gå inn på. Hvis du bor i et tryggere område, velg en garasje med mer vinduer for å slippe i bedre lys.
fem.
Skriv ned en beskrivelse av innstillingen rundt garasjen din. Ta med utseendet, farge, størrelse og materialer av huset ditt, landskapsforming og dine naboer huset. Brainstorm noen ideer for materialer og farger for din garasje som vil kompliment omgivelsene. Hvis huset er bygd av murstein, for eksempel, vil en murstein garasje mest sannsynlig tar seg best ut ved siden av. Hvis garasjen er omgitt av trær med frodige, grønne blader, vil en blå-grønn farge komplementere omgivelsene samtidig som det gir litt kontrast. For en mer rustikk utseende, gjør en tre-eller tre-sidig garasje et godt valg.
6.
Kjøp en garasje som passer innenfor ditt budsjett og rom hensyn og tilfredsstiller alle dine behov. Hvis du er en hjemmebruker handyman, spare penger ved å kjøpe planer og materialer og montering dem selv.

Andre artikkelen

 • hvordan man klipper doorjambs
 • hva er standard bredde av et kjøkken countertop?
 • hvordan sette keramiske gulvflisene
 • Hvordan installere lokke gulv i en garasje
 • Hvordan kan jeg slår en bysse åpent kjøkken inn i et hi?
 • bli med to deler av et skap stang
 • hvordan gjøre eksteriør vindusrammer
 • tips for countertops
 • hvordan du planlegger å pusse opp huset ditt
 • hvordan å sammenligne propan elektriske tankless varmtvannsberedere
 •