hvordan du kan bygge din egen solenergi drivhus

hvordan du kan bygge din egen solenergi drivhusSolar veksthus skiller seg fra de fleste veksthus i at de både samler og lagrer solenergi, som gir varme selv når den ikke er direkte utsatt for sollys. Folk bruker solar veksthus ikke bare å dyrke planter i løpet av vinteren, men også for å gi en ekstra varmekilde for sine hjem. Du kan konstruere en solar drivhus som enten et tillegg til ditt hjem eller en frittstående struktur. Mens byggingen varierer avhengig av formålet med drivhus og posisjonen din, flere vurderingene gjelder generelt ved planlegging solar veksthus.

Du trenger:
Målebånd
. Stakes.
String.
4-tommers-by-6-tommers-by-12-fots bjelker.
Spade.
Level.
2 x 6-boards.
Glassarbeid materiale.
Tetningslister.
Glassfiber vatt eller annen isolasjon.
55-gallon trommer.
Svart maling.
Refleks maling.
Pensel.
Fan (valgfritt).


en.
Bestem hensikten med drivhuset ditt. Mens National bærekraftig jordbruk Information Service påpeker eksempler på solar veksthus som brukes til å både dyrke mat og gi boligvarme De påpeker at fordi de to formålene har noe motstridende krav, de fleste bygge et drivhus for å tilfredsstille den ene eller den andre.
to.
Velg et område. Hvis du er på den nordlige halvkule, bør solar-innsamling skråningen vender mot sør. Sollys må ikke hindres av trær, bygninger eller andre hindringer.
Tre.
Design dimensjonene. The University of Missouri Bradford Research og Extension Center anbefaler å bruke en 2-til-en-til-en forholdet mellom lengde, bredde og høyde. Beregn stigningstallet av taket ved å legge 10 til breddegraden der du befinner deg. For eksempel, hvis ditt hjem er plassert ved 35 breddegrad, bør taket skråningen være 45 grader.
fire.
Mål og skissere grunnlaget for drivhuset med innsats og streng. Dobbeltsjekk at målinger som må stemme overens gjøre. For eksempel, bør begge kortsidene av en rektangulær drivhus være av samme lengde. Gravingen seks inches bredt for å imøtekomme grunnlaget bjelker. Bruk et vater for å være sikker på at fundamentet er flatt.
Fem.
Konstruer rammen med 2-b-6-brett og legg yttervegger.
6.
Vi snakker og installere et glass materiale på sol-vendt skråning. Flere typer glass materialer er tilgjengelige for veksthus. The National Bærekraftig landbruk Information Service anbefaler plastmaterialene som frastøter ultrafiolette stråler, absorberer infrarødt og inkluderer anti-kondens drypp overflater. Pass på at glasset materialet ligger tett og forsegle alle sprekker.
7.
Isoler noen del av klimagassen ikke brukes for solenergi samling eller varmelager. Påfør tetningslister til dører og ventiler. Line andre overflater med et isolerende materiale, for eksempel glassfiber vatt.
8.
Mål høyden og bredden på glass materialer og multiplisere dem å få området. Multipliser området ganger fem å få antall liter vann som trengs for varmelager.
9.
Tak i nok 55-gallon trommer å møte varme lagringsbehov. Male dem med ikke-reflekterende sort lakk til hjelp i varmen absorpsjon, stable dem mot nordveggen (sørveggen i den sørlige halvkule), og fyll dem med vann. Ikke la dem ta på veggen, da dette vil føre til varmetap i kaldt vær.
10.
Paint alle overflater ikke er involvert i varmen absorpsjon med et reflekterende maling som direkte sollys mot planter eller varmeabsorberende fat.
11.

Installer ventilasjon for å holde drivhuset kjølig om sommeren. Mens områder som får hyppige sterk vind kan være i stand til å stole på dem for ventilasjon, ifølge National bærekraftig jordbruk Information Service, den Bradford Research og Extension Center's solar veksthus kreves en vifte for å flytte luft på fortsatt dager.

Andre artikkelen

 • hvordan å tegne møbler inn i huset planer
 • hvordan du får en naturlig kant på en furu hylle
 • barn belysning ideer
 • kronen installere triks
 • asfalt oppkjørselen tips
 • problemer med flottøren ventilen på et toalett
 • hvordan du installerer betong trapper
 • måter å gå grønne som et aksjeselskap
 • Hva er fleksible form leverandørene forsikring?
 • hvordan å bygge en tre rekkverk for utendørs tre trapper
 •