skap hengsel stiler

skap hengsel stilerCabinet hengsler trenger ikke være så tykk og sterk som dørhengslene. Et skap hengselet kan også bli en del av innredningen, så se etter hengsler i former, størrelser og farger som passer til kabinettet. Mens nesten alle hengsler gjør effektivt det samme, det er variasjoner over et tema som tillater deg å utvide grensene for kreativitet din dekorere valg.

Easy-On Hengsler

En lett-på hengslene tillater skapdøren for å passe inne i kabinettet rammen. Denne typen hengslet gir muligheten til å åpne skapdøren gjennom en 90-graders vinkel og fremdeles være i flukt med kabinettets side.

Skjult Hengsler

En skjult hengsel vil bli montert i utsparring som er laget med enten en ruter eller en drill. Bladene på denne hengslet ligge flatt sammen når hengselet er lukket. Du må være nøye med å velge riktig størrelse når plukke en skjult hengsel. Den ideelle størrelsen er så vidt mindre enn tykkelsen av skapet lager tre.

Semi-Skjult Hengsler

Et halvt skjult innfelt hengslene blir montert på en skapdør's leppe og er nesten helt skjult. Den delen som er synlig er tønnen. En annen type semi-skjult hengsel er fjærbelastet og er i stand til å stenge døren tett når den er opphevet.

Overlay Hengsler

Et overlegg kabinettet hengslene har en karakteristisk kort blad montert på utsiden av kabinettet rammens overflate . Den lange blad av en overlay hengsle fortsatt festet til baksiden av døren slik at døren til overlay rammen.

Inset Hengsel

I likhet med overlegg skapet hengsel er innfelt skap hengslene. Den primære forskjellen mellom overlegg og innfelte hengsler er at den lange bladet er forskjøvet, slik at det kan utnyttes på en skapdør med en leppe. En fjær er skjult under tønna som lukker døren når våren er aktivert.

Lift-Off Hengsler

En heis-off hengslene er et effektivt valg hvis du har planer om å måtte fjerne skapdørene for rengjøring, vedlikehold eller av andre grunner. En heis-off hengsel er tilgjengelig i enten en rumpe eller cranked mønster og ofte funksjoner dekorative kupler å skjule sentrum hengslet poeng.

Pivot hengsel

En pivot hengslene er montert på både toppen og bunnen av en overlay skapdør så vel som mot rammen. Den kjente karakter av en pivot hengsel er langstrakt hull for skruer som åpner for justeringer for å være lett gjort. Den eneste delen av en pivot hengsel som er synlig når døren er lukket er pivot pennen.

Andre artikkelen

 • hvordan du installerer flis i et fiskebensmønster
 • ulemper til større tregulv
 • hvordan du installerer en takvifte i friluft
 • bad remodeling ideer for en kar til et walk-in dusj
 • drywall sammensatte tips
 • flislegging kurs
 • FHA hjem inspektør sertifisering
 • malinger som vil følge 100% silikon caulk
 • sukkah takkonstruksjon alternativer
 • hvordan sette sammen en dørhengsler
 •