problemer med permanent dental sement

problemer med permanent dental sementFaste dental sement er et bindemiddel tannleger bruker for å sikre tannarbeid. Den kommer vanligvis i pulver form som krever kombinere det med en annen ingrediens for å lage sement. Det er en rekke faste tannsement tilgjengelig. Selv om de fleste er relativt trygge, har noen problemer er rapportert.

ikke nødvendigvis egnet for bruk med Skallfasetter

Enkelte permanente dental sement, slik som antimikrobielle dental sement, er ikke anbefalt til bruk under finer som sitt obligasjonslån kan være kompromittert. Imidlertid er antimikrobiell dental sement, som hindrer tannråte, generelt passer for de fleste andre anterior kompositt restaureringer. For eksempel er sement et egnet bindemiddel under porselen frest inlays og onlays.

Root Brudd

Tannleger har rapportert problemer med Advance permanent dental sement (også kjent som L. D. Caulk). Tannleger hevdet at pasienter med kronene var permanent sementert med Advance pådratt root frakturer innen 2,5 år av plasseringen av kronen. Pasienter med root frakturer måtte ha rot utvunnet eller en bro for å løse problemet. Problemene med roten frakturer ble først rapportert hos pasienter sett i 1996. Produsenten trakk produktet fra markedet i 2000.

Tooth Sensitiviteter

Enkelte permanent sement produkter er forbundet med alvorlige tann sensitivitet hos pasienter etter at dental arbeidet er fullført. Problemene har hovedsakelig vært knyttet til en permanent sement produkt som kalles Calibra (også kjent som DENTSPLY Caulk). Likevel er det vanskelig å vite sikkert om ising i tennene er direkte relatert til den permanente sement eller selve tannarbeid, som også kan forårsake disse problemene.

Allergiske Reaksjoner

Tannleger behandling av pasienter med overfølsomhet for methylmethacrylate ikke bør bruke Fynal sement, som inneholder denne ingrediensen. En allergisk reaksjon på dette stoffet kan føre til at pasientens tannemaljen å erodere og utløse andre allergi-relaterte symptomer.

Lekkasje

I følge Dental Health, er sementert tunnelane en vanlig metode som brukes for flere tannerstatninger. Den sement brukes til å sikre leddene på plass der brua settes. Men over tid med bruk, kan den sementerte felles flex og føre til lekkasje oppstår. Dette tillater bakterier å trenge den underliggende tannen struktur og forårsake hurtig erosjon.

Andre artikkelen

 • typer dusj veggmaterialer
 • hvordan du installerer Trafficmaster lokke gulv
 • elektrisk høvel tips
 • hva er en lovlig popcorn taket?
 • hvordan du installerer et bad vent fan lys
 • hvordan å bygge et hus i Alabama
 • hvor å fjerne en vinyl gulv fra en annen historie
 • hvordan å male tekstur på nye drywall
 • Hvordan installerer jeg vinyl over 12 tommer Masonite slikket ytterkledning?
 • hvordan å smelte skrapmetall
 •