hvordan å tegne meksikansk dyr

hvordan å tegne meksikansk dyrMange av dyrene som finnes i Mexico kan finnes i andre deler av USA også, spesielt i Texas og andre varme områder i sørlige og deler av landet. Tegning noen av disse meksikanske dyrene tar litt praksis, men kan oppnås ved enda en begynnelse kunstner som er tålmodig og villig til å legge detaljene nødvendig for å lage en tegning som reflekterer både den meksikanske dyret og dets miljø

Du trenger:.
Sketch blyant.
Fargeblyanter.
Sketch pad.
Eraser.


en.
Velg en lett-å-tegne meksikanske dyr til å begynne med. Den meksikanske Horned Lizard har et utseende som er lett å fange og representerer sin meksikanske omgivelsene godt. Andre distinkte dyr funnet i Mexico med ulver, meksikansk vintreet slanger, meksikansk Vole (som er en meksikansk mus) og den meksikanske frosk.
To.
Sketch din Horned Lizard med en nummer to blyant for å få grunnleggende oversikt. Start på hodet. Tegn tre distinkte punkter (horn) vinklet mot der du vil trekke kroppen av øgle. Tegn en skarp, vinklet profil for lizard hode, så en liten oval-formet øye. Holde firfirsle i profilen kan bidra til å forenkle for en nybegynner.
Tre.
Tegn en avrundet, nesten oval-formet kropp. Gi kroppen en mye større plass enn hodet. Et trekk ved den meksikanske Horned Lizard er nesten puffy utseendet på kroppen. Tegn små spisse rygger langs lizard rygg og ben.
Fire.
Skriv en bakgrunn som tilsier den meksikanske ørkenen. Siden mange meksikanske dyr kan finnes i deler av USA, og legger til elementer i ørkenen vil hjelpe plassere ditt dyr i en meksikansk ørken. Skisser en taggete kanter rock under øgle din. Tegn en taggete horisontal linje som starter like over nivået på firfisle hode. Bring linjen hele veien over papiret til å indikere en fjellkjede.
Fem.
Tegn en sirkel øverst til høyre eller venstre del av oppgaven. Legg til noen få linjer som strekker seg fra sirkelen til å foreslå varme, så gå ned til motsatt side av lizard din fra hvor solen er, og legge litt farge med blyant for skyggen.
6.

Skisser to eller tre kaktus i bakgrunnen på ulike størrelser for å legge et annet element i den meksikanske ørkenen forholdene. Tegn kaktus ved å starte på hva som vil være basen av anlegget og tegning det ser ut som en sigar. Legg en arm til hver side av sigar figur som ser ut som et menneske arm bøyer muskler. Tegn små linjer over hele kaktus for torner.
7.
Color tegningen med jordfarger. Bruk en mørk grønn skyggelagt med svart for Horned Lizard. Color fjellene mørk brun med en lys skygge på rødt over dem til å gi fjellet litt toneområdet. Color solen mørk gule, deretter lå noen orange over det og bland det med et hjørne av viskelær. Bland resten av fargene i bildet ditt med deg viskelær eller tuppen av fingeren din. Dette vil jevne fargene og fjerne noen av de harde linjene for et mer helhetlig helhetsinntrykket.

Andre artikkelen

 • verktøy for å lage dukken
 • hvordan du redigerer dine øyne i bilder
 • vannfugl male blått bånd teknikker
 • hvordan å lage en støpeform for en skulptur
 • hva er ikke-vestlig kunst?
 • skriving verktøy for korrigering
 • hvordan gjøre en blekk farge vask for papir
 • ett slag maleri prosjekter
 • hvordan å tegne dammen dyr
 • art markører tutorial
 •