Hvordan forklarer jeg gjøre rik bilder?

Hvordan forklarer jeg gjøre rik bilder?En rik bildet er et diagram som presenterer en gitt idé med et konsept kartlegging strategi og illustrasjoner. Konsept kart består av ord, piler og linjer. De hjelper til å skildre forholdet mellom ideer. Bildene som du tegner gir deg en visuell representasjon også. For å forklare rike bilder, finne et emne for å skape et rikt bilde for, lage en disposisjon, lage et konsept kart, legge ordene i kartet, og deretter tegne bilder

Du trenger:. .
Pen
Paper.
Fargeblyanter.
Markers.


en.
Fortell elevene hva et rikt bilde ser ut, og hva det brukes mot. Du kan fortelle elevene at et rikt bilde er et diagram med bilder. Bildene viser hvordan hovedideen og mindre ideene kontakt med hverandre. Rich bildene er brukt for brainstorming, utvikle nye ideer, og organisere informasjon.
To.
Bestem emnet for rike bildet. En av de mest effektive måtene å forklare rike bilder er å gi et eksempel på rike bilder. Du kan velge å opprette en rik bilde om å designe en kjole.
Tre.
Lag en skisse av din informasjon. På et eget ark, skrive ned ideer som samsvarer med designe en kjole. Du kan skrive om hva slags stoff, som bomull eller ull. Du kan skrive til målgruppen, som er kvinner. Du kan også skrive ned materialer, for eksempel en symaskin, en nål og tråd. Fortell elevene at disse ideene vil bli brukt i den rike bildet.
Fire.
Gjør konseptet kartet for de rike bildet. Skriv ordene "Dress Design" i sentrum. Tegn tre linjer og tre piler peker bort fra ordene "Dress Design. " Etter en pil, skriver "Fabric. " For den andre pilen, skriv "Audience," og for den andre pilen, skriv "Materials. " Vis elevene at stoffet, publikum, og materialene er den neste mindre ideene etter konseptet kjolen design.
Fem.
Fyll ut de andre ideene til de rike bildet. Som du skriver ned de andre komponentene i rike bildet, kan du fortelle elevene hvordan en idé fører til andre ideer. For eksempel etter ordet "Fabric," tegne to linjer og to piler. Skriv "Cotton" etter en pil, og "Ull" etter den andre. Etter ordet "Audience," lage en linje og en pil, og skriv "Women. " Etter ordet "Materials," trekke tre linjer og tre piler. På slutten av en pil, skriver "symaskin. " Etter den andre, skriver "Needle," og etter den andre, skriver "tråden. "
6.
Tegn bildene som er knyttet til hver av de ideene som presenteres i konseptet kartet. For eksempel, for den "Dress Design," du kan tegne et bilde av en kjole under. Deretter farge bildene.
7.
Vis elevene hvordan du kan vurdere din Hovedideen mer tydelig basert på organiseringen av de rike bildet. For eksempel, identifiserer bildet av symaskinen vil umiddelbart varsle deg om at dette er en del av utstyret du trenger for å gjøre kjolen. Ser på bildet er mye raskere enn å lese hvert av ordene. Derfor, rike bilder er effektive.

Andre artikkelen

 • artist opphavsrettigheter reproduksjon lover
 • maleri kunst tutorial
 • navn på kjente kunstmuseer
 • visuell og skriftlig informasjon om fortsatt liv kunst
 • self publiseringsverktøy
 • visuelle skriveverktøy
 • hvordan å male Fisher Price strøm hjul
 • art markører tutorial
 • online barnas kunstneriske aktiviteter
 • ideer for en elektronisk design prosjekt
 •