verktøy for lego

verktøy for legoDu trenger:
Camera
. Akrylmaling i matchende farger på hester. MobiltelefoniGallon akryl klarlakk.
Skrutrekker.
Kjemisk maling stripper.
Gummihansker.
Vernebriller.
Bucket.
Flere filler.
Fine stritter tannbørste.
Tre eller glassfiber sparkel.
Fine sandkorn sandpapir.
Alle formål maling primer.
Mellomstore pensel.
Små detaljer pensel.

LEGO leketøy sett gi barn og voksne et medium for å bygge og skape en ubegrenset mengde skulpturer, biler og actionfigurer. Arbeide med LEGO blokker er enkelt; stable blokkene sammen for å bygge og trekke dem fra hverandre for å rive. For større prosjekter, er det noen verktøy du kan bruke som gjør arbeidet med blokkene lettere.

Bindersen

binders er ikke noe vi vanligvis tenker på som et "verktøy". Likevel, de er robuste og små, som gir mange bruker til LEGO byggmester. Uten å endre form, er en binders et flott instrument i å trekke opp flat eller tynne fliser av av større base platene. Hold bindersen mellom tommelen og pekefingeren for å få tak på den og skyv avrundet tupp under flisen hjørnet. Dette gir deg innflytelse til å løsne flisen fra bunnplaten. Vær forsiktig ved bruk av en binders for å hindre at metall fra skrape opp plasten blokkene.

Brick Separator

Den murstein separatoren er et verktøy laget av LEGO å hjelpe trekke fra hverandre steiner som er låst sammen. Dette verktøyet er utviklet for å ta tak liten tallerken komponenter som du ikke kan få fingrene rundt. Uten dette verktøyet, vil du finne deg selv bryte negler prøver å skyve dem mellom stykkene, bruker tennene til å lirke dem fra hverandre, eller forlate brikkene helt. Dette verktøyet fungerer på egen hånd eller med en annen murstein separator til å trekke elementer fra hverandre. Du kan også bruke verktøyet som en murstein for unik design og skulpturer.

Poker

Mange LEGO design bruker aksel-lignende stenger å holde ulike delene av design sammen. Prøver å få disse elementene ut er nesten umulig med mindre du har et verktøy for å presse det gjennom. Bygg dette verktøyet ved å bruke runde fire-pinnen stykker med et senter utsparing for en stang. Stable brikkene dine lenge nok for deg å holde verktøyet med letthet. Plasser stanga i midten. Det ferdige produktet kan ligne på en LEGO skrutrekker. Bruk den til å komme inn i vanskelige områder eller trykk komponenter kraftig nedover. De fleste LEGO utbyggere vil ikke innse hvor verdifull dette verktøyet er før de bruker et.

Graph Paper

LEGO skaperne utforme tilpassede portretter og skulpturer bruke skalert millimeterpapir. LEGO millimeterpapir møter størrelsen kalibreringer av LEGO komponenter, slik at du kan lage din design i ekte skala dimensjoner. Dette gjør det enkelt å telle opp antall stud lengder du trenger for noen del av skaperverket ditt. Lag nøyaktige tegninger av element med millimeterpapir eller bygge kreasjoner direkte på toppen av den. LEGO millimeterpapir kan bli funnet gjennom nettbutikker som fokuserer på skreddersydde LEGO håndverk.

Andre artikkelen

 • verktøy for å skrive romaner
 • antikk utskrift verktøy
 • visuelle skriveverktøy
 • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
 • verktøy for barn å skrive
 • fantasy skriveverktøy
 • kreativ skriving verktøy
 • digital publisering verktøy
 • verktøy for å skrive en god historie
 • innovative malerverktøy
 •