verktøy for å bygge en modell båt

verktøy for å bygge en modell båtEnten ved hjelp av plast, balsa eller et bartre som basswood, nyter mange amatører bygge modellbåter. Fashioning enhver modell båt vil kreve bruk av verktøy. Noen, som pinsetter, er ganske vanlig, mens andre, som for eksempel sett av gullsmed skrutrekkere, er allment tilgjengelig hos din lokale hobby butikken

filer

For å fjerne ekstra biter av plast eller tre, mange hobby byggere holde en fil. i sin hobby verktøykasse. Noen er brukbare på alle typer materialer, mens andre er spesielt designet for enten tre eller plast.

Pin Vise

En nål tvingen er en miniatyr håndholdt drill montering. Den hobbyist åpner skruestikke og setter inn små borer referert til som "pins" inn i det, sikrer så dem på plass. De er spesielt nyttig for å lage små blenderåpninger utformet for å holde skruer, dekk rekkestøtter eller en miniatyr flaggstang. Som små filer, pin Skrustikker er tilgjengelig på de fleste hobby butikker eller modell jernbane butikker.

Pinsett

For å fatte noen av de små komponenter som går inn å bygge en modell båt, er det vanskelig å klare seg uten en pinsett . Mange modellen båtbyggere eier flere forskjellige typer, slik som spade-ended pinsett eller de som er konisk eller spisse i endene.

Hobby Kniver

For å kutte plast delene fra deres "trær," de fleste modellen båtbyggere ville gå tapt uten deres hobby kniver. Som andre modeler sine verktøy, hobby kniver er små. De er også ekstremt skarpe og ofte kommer i en liten kit med ulik størrelse og form utskiftbare blader.

Skrutrekkere

For å installere små skruene på båten modeller, et sett med "gullsmed" skrutrekkere er et annet viktig verktøy i modeler's verktøykasse. De fleste selges i sett med flere størrelser og kan være spor eller Phillips type. De er tilgjengelig på de fleste hobby butikker eller hjemme forbedring butikkene. Skrutrekkere av denne størrelsen er også praktisk for å stramme en løs skrue på et par briller.

Fluebinding Vise

For å holde små deler, mens male dem, mange modell båtbyggere ansette en fiskerfamilie fluebinding bindestikka. Deres største fordel er at de gratis modeler til å bruke begge hender, mens viseringsmyndighet grep den delen eller samling er han å male. Noen er også utstyrt med et forstørrelsesglass som er nyttig når du maler svært små deler eller figurer. De er tilgjengelig på de fleste sportsbutikkene eller takle butikker.

Emery Board

For finsliping og glatting, modell båtbyggere bruker ofte vanlige Emery bord. Den er billig, helt disponibel, og finnes på nesten alle narkotika eller dagligvarebutikk.

Lysende forstørrelsesglass

Et annet verktøy mange modell båtbyggere finner uunnværlig er en tent forstørrelsesglass. Ved liming, etterbehandling eller male en modell, detalj er alle modeler fremste mål, og dette verktøyet hjelper ham med å oppnå det. Andre amatører bruker tente forstørrelsesglass, også, for eksempel stempel og mynt samlere.

1 2 3

Andre artikkelen

 • selvtillit publisering verktøy for å selge ebøker
 • verktøy for å skrive en god historie
 • verktøy for å bygge en modell båt
 • antikk utskrift verktøy
 • verktøy for barn å skrive
 • self publiseringsverktøy
 • gratis verktøy for å skrive i MLA-format
 • innovative malerverktøy
 • verktøy for å lage dukken
 • verktøy for å skrive en roman
 •